Milyen olcsó fehérjedús ételeket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Olcsó legyen légyszi.
Este edzés után megiszok proteines vizet kb 20g-ot. De emellett mit vacsorázhatok? Májkrémes kenyeret?
2020. nov. 28. 22:08
2/4 anonim válasza:
1 hekk (te filezed,nyersen is eheted. En felkockazom.Igy nem hasznalaz gazt vagy aramot.)
Plusz egy paprika. Harapva vagy darabolva.
Vagy nehany nyerstojas es egy -ket paradicsom.
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz majkrémes kenyeret.De csak igazit,mert az jó fehérje.
Veszel egy kiló májat.Megfőződ,izesíted,ledarálod.
1 kiló disznómáj 500 forint.
Míg a konzerv,amiben sok mas haszontalan dolog is van, drága,ugyanis
1db 62 gramos májkrem 129 forint.
4/4 anonim válasza:
Főtt tojás, csirkecomb és áttérhetsz a ketogén vagy low-carb étrendre.Egy éve kizárólag csirkemellett és napi 25 tojást eszem, kiegészítve napi 2 szem Mega Daily-vel, C-vitaminnal, ásványi anyagokkal.Siralmasan gyér étrend, de soha ilyen jól nem néztem még ki és még mindig nincs semmi bajom tőle.Ha erre adnád a fejed, eszedbe ne jusson pár alap kiegészítő nélkül belevágni.Nekem eddig bejött, ha rendeződik az életem, változatosabban fogok étkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!