Csakis Levis 501, 10 eve mast nem hordok, többféle színben minden alkalomhoz van. Imádom a fazonját.
2020. nov. 24. 12:19
4/16 anonim válasza:
C&A farmert csak. Általában a passzosakat szeretem.
2020. nov. 24. 12:35
5/16 anonim válasza:
Amibe beleférnek brutálisan izmos combjaim és hatalmas, izmos popsim.
Béci.
2020. nov. 24. 13:05
6/16 anonim válasza:
Diétás időszakban Hillfiger, tömegelt időszakban Mustang farmert vettem. Leszoktam róla, munkavédelmi nadrágban járok, kényelmes, jól áll. :D Mellette van 3-4 nadrág ami alkalmi, meg 2 Takkos "farmer".
2020. nov. 24. 16:03
7/16 anonim válasza:
Mi az, hogy farmer. Ha a tesákkal lógok, akkor alap a dzidzegős jogging, hivatalos helyen meg nyilván rám szabott öltöny. Nem gondolod, hogy majd farmert veszek fel...
2020. nov. 24. 17:20
8/16 anonim válasza:
#5, te imposztor.
Elhízott béci barátunk csak 2 csillagos vagy az alatti, te meg 4 csillagosan ideírsz a nevében. Legközelebb gondold meg jól.
Üdvözlettel:
Greg
2020. nov. 24. 17:29
9/16 anonim válasza:
32/32es méret,slim fit fazon alacsonyabb derekú,nem szeretem ha köldökig ér.A márka mindegy.Megtetszik,felpróbálom és ha jó akkor viszem.
2020. nov. 24. 17:35
10/16 anonim válasza:
Köszönöm greg a kiegészítést.
Aki leakar másolni, mutassa már meg nekem privát üziben hogy néz ki.
Béla48F
197cm
147kg
kar55cm
Gyerökök most voltam egy brutal lábedzésen 50km sprint versenybicajjal.
jajj ilyenkor a bicikliversenyzőknek ha útközben találkozok velük.
megismernek már, tudja mindegyik az inzulin meg a növi az kicsit keményebb mint az EPO.
Kérdésedre is válaszolok, feszülős fazont szeretem, de csak azért mert a kolbi is megnőtt a sok növitől, ha már hosszú,kemény nagy és vastag legalább nézzék a csajok is a méretét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!