Hogyan és mit tegyek azért, hogy kockás legyen a hasam?
Tudom, tömeg kérdés, de nem találtam még megfelelő választ.
18 éves lány vagyok, és már egy jó ideje NAGYON megszerettem a súlyzós, crossfit jellegű edzést. Sajnos egy ideje nem tudok sehova se járni, így edzőtől sem tudok segítséget kérni.
Van már egy egész jó itthoni edzés rutinom, hetente kb 5x edzek 1-1,5 órát súllyal és saját testsúlyos gyakorlatokkal vegyesen. Egyre jobban érzem magam, egyre könnyebben megy, motivál, hogy látom magamon a fejlődést, és kezdek izmosabbá válni.
Megpróbáltam növelni a kcal bevitelem egy kicsit, hátha az is segít, egészségesen étkezem, de sajnos nincs szaki tanácsom, ezeket mind magamnak találtam ki az internet segítségével.
Úgy szeretném, ha a hasam is szebb lenne, mármint most csak úgy simán "van", és elég kemény, de nem látszik rajta, hogy hú de edzenék.
A kérdésem az lenne, mit tegyek, hogy végre valami kis kockásodás elinduljon? Hiába nyomom ezerrel a haspréseket meg mindent, nem változik.
Tudom, rengeteg idő, kitartás, türelem kell, de nagyon szeretném, ha sikerülne.
Úgyhogy ha van bárki, aki tudna nekem tanácsot adni, nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!