Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 100 felüléssel mikorra...

Napi 100 felüléssel mikorra lesz kockás a hasam?

Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 06:19
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

ha majd kilátszanak az izmok a zsír alól.

ha van rajtad

2020. szept. 23. 07:18
 2/6 subrette ***** válasza:
72%
Ha zsírosan táplálkozol, akkor sosem, ha figyelsz az evésre és valami kardió-mozgást is csinálsz az erősítés mellett, akkor pár hónap múlva. Szilveszteri wellness-en már mutogathatod a kockákat.
2020. szept. 23. 07:22
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
A lapos és kockás has alapja a helyes táplálkozás. Csak simán felüléstől nem lesz az az eredmény amit szeretnél. Át kell mozgatni az egész testet, a kardió segít, de mint írtam a helyes táplálkozás nélkül annyit csinálsz amennyit akarsz, hogyha a zsírt ami felette van nem adod le.
2020. szept. 23. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad le, milyen ember vagy, gondolok magasságra, súlyra, hány kiló felesleg van rajtad. Csak felüléssel nem lehet kockahasad, ahigy az előző mondta, helyes táplálkozás, és cardio gyakorlatok kellenek. Pluszba még annyit tudok mondani, hogy ha pl, nár látszanak a kockáid, segíthet a felülés, de ha több felesleg van rajtad, inkább az étkezéseden javíts és fuss, vagy biciklizz mondjuk! Remélem tudtam segíteni.
2020. szept. 23. 09:09
 5/6 anonim ***** válasza:
3428 nap múlva
2020. szept. 23. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi a testzsírod. Bár a te módszered én is alkalmaztam. em a testzsírom csökkentettem, hanem a kockákat növeltem, így már látszanak:) De 100 felülésekkel nem fog nagyon növekedni a hasizom, én gépen hasazok, pakolom fel a súlyt rendesen
2020. szept. 23. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!