Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Legjobb otthoni gyakorlatok...

Legjobb otthoni gyakorlatok kockás hashoz?

Figyelt kérdés
Melyek a legjobb gyakorlatok hasra? Videó/képes segítséget tudnátok küldeni? Hálás lennék érte:) Nálam az alhas a krtikus. Onnan még a zsír is nehezen megy le, nemhogy kockás legyen. 20/L
2020. aug. 24. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebb evés.

Talán ez a legnehezebb otthon végezhető "gyakorlat".

2020. aug. 24. 10:48
 2/8 anonim válasza:

Chloe Tingnek vannak ilyen videói youtubeon, nekem fogyáshoz elég jól beváltak.

Például ez:

[link]

2020. aug. 24. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Kovesd be instan senada.greca-t. Baromi jo videokat tesz ki kulonfele hasedzesekrol. En ferfikent is sokszor tole lesek el gyakorlatokat. Valtozatosak es egyben kemenyek is :) hajra.
2020. aug. 24. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kockás has a konyhában készül.

De felsőrészre én szeretem haspréseket többféle variációban. Pl előre, oldalra, oldalt fekve, egyik térd fel és környék kozelítés.

Alsóhasra láb emelés, labelemesből továbbemelni a csipot is gyertyaszerűtartásba, vagy ha csak kicsit eltartod a lábad a földről és ott tartod vagy közben apró mozgásokat csinálsz vele pl két láb ellentétesen föl le, vagy keresztezve.

Plank

Lebegő felülés

2020. aug. 24. 10:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy a diéta szükséges hozzá. Azzal nincs is problémám, de önmagában az kevés a kockás hashoz.

X lábas hasprés hatásos az alhasra is?

2020. aug. 24. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van kockahasa csak elfedi a zsír. Hidd el egy bizonyos tzs alatt látszani fog nem kell agyon bonyolítani a hasazást.
2020. aug. 24. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:

2# Megnéztem a videót, vagyis csak a gyakorlatokat.

Az a baj, hogy a has edzése kicsit értelmetlen, mert akárhogy edzük őket a has izmaink soha sem lesznek olyan kitüremkedően nagyon hogy nagyobb zsírszázaléknál látszódjanak.

Nyílván pár hónap edzés után van eredmény, de az marginális és nem sokat számít.

Ez meg kb csak has edzés.

Kardiónak nem jó és mivel más izmokat a hason kívül nem edz, így még azt sem lehet mondani, hogy fogyás során az izmainak megfelelő stimulust adna, amivel jelezné a testének hogy megtartsa az izomzatát...

Szóval ez az edzé kb semmit sem ér. Nagyából olyan mint a turbó diéta és ehez hasonló fogyókúrás készítmények. Oké ... lehet vele fogyni és jól el lehet adni az alulinformált személyeknek, de messze nem a legkönnyebb és legeredményesebb módszer...

2020. aug. 24. 19:44
 8/8 anonim válasza:

7# 2-es vagyok.

Azért mondtam ezt a lányt és ezt a videót, mert én ezt az edzést csináltam, és egészen lapos hasam lett. Igaz, nem volt előtte sem olyan hatalmas, és kockáim sem lettek, de lapos lett, ami számomra a lényeg. Nem is csináltam olyan sokáig, de használt.

2020. aug. 25. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!