Két lábedzés között hány nap pihenő legyen?
Figyelt kérdés
Pl szerdán lábazok, következőnek mikor szabad? Az izomláz fontos tényező ebben? Tehát ameddig fáj, addig ne edzem újra?2020. okt. 17. 21:47
1/4 anonim válasza:
Tehát ez volt életed első edzése? Ha teljesen kezdő vagy, teljes testes edzéseket végezz, heti 3-at!
4/4 anonim válasza:
Ha kezdő vagy tényleg azt csináld amit első ír.
Egyébként ez elége egyéni. Ha valaki ott tart hogy 100-200 kg-okkal guggol, felhúz, lábtolózik stb akkor simán lehet hogy olyan izomláza lesz hogy másnap felkelni sem bír, akkor értelemszerűen heti 1 bőven elég.
Én nő vagyok és nem testépítő szinten edzek, általában hétfő és péntek a lábnap.
Minnél régebb óta edzel, annál jobban hozzászokik a szervezeted és az izmaid is hanarabb regenerálódnak. Így a legelején lehet hogy egy hétig izomlázad lesz, mostmár nekem kb 2 nap alatt elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!