Jól csináltam így a tegnapi mellezést?
Fekvenyomás, széles fogással 1 ismétléses max
70% 2x6
JM nyomás 3x6
Mellről nyomás 3x6
Pendlay evezés 3x8
Has kábellel, állva 3x12
Tricepsznújtas kézisúlyzóval 3x12
Nem.
1 ismétlés az azt jelenti hogy egyszer nyomtad ki..
Ez nem jó..
Nyomd ki 10-15-20x.
Azaz dolgozz 15 ismétléssel!!
Es végezz 3 sorozatot!
Ezeket mind mellre nyomod?:)
Tömegelsz, szálkásítasz, kokszolsz, nem kokszolsz? Ezeket a látnoki képességeinkre bízod?
Amúgy mellre elég a két gyakorlat és a hat ismétlés, ha kétszer csinálod egy héten és megfelelően nagy súlyokkal dolgozol. Kb. elég az 1 max 70%-a. Mellre egy héten menjen 12-14 munkasorozat. Tömegnövelést feltételezve írtam, és naturalt. Naturalban a nagy súlytól nő az izom
Kevés a sorozat. Még úgy is, ha belevesszük, hogy ezek csak munkasorozatok és nem számoltad a felvezető, bemelegetítő szetteket.
És való igaz, hogy a max erőt a max közeli súllyal végzett edzés növeli a leginkább, de egyetlen ismétlésig nem megyünk fel.. még a versenyzők is csak nagyon nagyon ritkán. 2, de inkább 4 legyen az a szám ami alá ne menj.
Egy egy ismétléses max kinyomása rengeteg bemelegítő ismétlést igényel.
Ha első "gyakorlatnak" nyomsz egy 1 ismétléses max próbálkozást valószínűleg nem volt igazi max, ha meg igen izom szakadás.
Rettenetesen kevés a volume. Pedig az a legfontosabb faktor. Még az intenzivitásnál is.
... de mindenkinek jogánban áll hülyén meghallni.
Sablon alapján raktam össze
Erőemelés a maxolásról szól
8# Pediódikusan maxolnak.
Nem minden edzésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!