Tegnap este 11kor csináltam egy tesztet és nagyon halványan de időn belül kijött egy második halvány rózsaszín csík.. Ma fél tízkor második pisiből csináltam eggyet és sokkal halványabb mint a tegnapi.Alig észrevehető.. Ma vagyok 9dpo.-n.Szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 6. 19:47
2/46 A kérdező kommentje:
Felső a mai
Alsó a tegnapi
2020. jún. 6. 19:50
4/46 anonim válasza:
Az alsón látom a második csíkot, a felsőn nem igazán. Túl hamar teszteltél.
5/46 anonim válasza:
Sajnálom, ezek teljesen negatívak.
6/46 A kérdező kommentje:
De a tegnapira miért mondjátok hogy negatív????
2020. jún. 6. 20:24
7/46 A kérdező kommentje:
Annyira szar a telotok hogy nem látjátok?????
2020. jún. 6. 20:25
8/46 anonim válasza:
nem, annyira negatív a teszted...
9/46 A kérdező kommentje:
Na majd meg látod kedves 8as azt a negatívat..
2020. jún. 6. 20:29
10/46 anonim válasza:
Már ne haragudj kérdező, de a stílusod kritikán aluli. Minek írsz ki kérdést, ha aztán megsértődsz a válaszokon?! Egyáltalán nem szar a telóm, ahogy a laptopom se, mindkét teszted teljesen negatív! Ha tetszik, ha nem. Ha meg te úgyis jobban tudod és látod a nem létező második csíkot, akkor nem értem minek vársz másoktól megerősítést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!