Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap este 11kor csináltam...

Tegnap este 11kor csináltam egy tesztet és nagyon halványan de időn belül kijött egy második halvány rózsaszín csík.. Ma fél tízkor második pisiből csináltam eggyet és sokkal halványabb mint a tegnapi.Alig észrevehető.. Ma vagyok 9dpo.-n.Szerintetek?

Figyelt kérdés

2020. jún. 6. 19:47
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, ez nem rosszindulat, ez az igazság! De persze könnyebb egyből a másik telefonját fikázni meg hisztizni.

A teszteid negatívak, ami nem csoda, hisz idő előtt teszteltél.

Vagy talán csak az írhat, aki veled egyetértve látni vél második csíkot, aki nem, az máris rosszindulatú?? Ja értem, logikus.

2020. jún. 6. 20:55
 12/46 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen negatív...de ez a stílus nem felnőtt nőhöz méltó pláne nem egy leendő anyukához...
2020. jún. 6. 21:09
 13/46 anonim ***** válasza:
71%
Az alsón van egy kis minimális vonal, de 9dpo hát az nagyon korai de persze lássuk meg a pozitivat majd a nem várt napján is tegyél képet kérlek, kitartás sok sikert, és addig ne legyél ilyen frusztrált mert az nem tesz jót 😊🤭
2020. jún. 6. 21:14
 14/46 anonim ***** válasza:
78%
A felsőn én sem látom, az alsón igen. Az alsó a tegnapi? Tesztelj pár nap múlva, ez még nagyon korai volt.
2020. jún. 6. 21:57
 15/46 anonim ***** válasza:
93%
Előre bocsátom, hogy nem, nem szar a telefonom, de ezek a tesztek teljesen negatívak. Egyiken sincs második csík. A stílusodat meg inkább nem minősíteném...
2020. jún. 6. 21:59
 16/46 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem 11-12.dpo-n tesztelj újra. 2 naponta duplázódik a HCG
2020. jún. 6. 22:30
 17/46 anonim ***** válasza:
97%
Hasonlo cipoben jarok en is, varom a ket csikot, de szerintem negativ mindketto.
2020. jún. 6. 22:43
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

#16 Neked javaslom erősen a szemészetet, mert nem csak én, hanem 1-2 emberen kívül senki más nem lát semmilyen második csíkot. A teszt negatív, hiába "plssss"-zel itt. Ultra gáz a viselkedésed és ezt sem én mondom, mások is megjegyezték, nem véletlen. Írták, hogy nem csak telefonon, laptopon sem látszódik, de kössed az ebet a karóhoz, ha attól jobb..

Amúgy miért nem úgy írtad ki a kérdést, hogy "Tudom, hogy ez a teszt akkor is pozitív, ha mindenki más látja, hogy negatív, szólval plss csak az írjon, aki velem ért egyet, meg akinek nem ilyen szar telefonja van plss".... 🤦‍♀️🤦‍♀️

2020. jún. 6. 22:51
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, aki nem a te véleményed osztja az rosszindulat meg szar a telója. Atya ég. Mi a rosszindulat azon, hogy a teszted negatív??! Te kérdezted, mi válaszoltunk. Odaírhattad volna, hogy csak az írjon, aki szerint pozitív a teszted.

A viselkedésed pedig rendkívül kicsinyes és szánalmas, főleg ezzel a "plsss" odabiggyesztéssel minden mondat végén. 🤦🏼‍♀️ Először talán fel kérem nőni a gyerekvállalás előtt.

2020. jún. 6. 23:01
 20/46 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen stílussal, rosszindulattal, felfogással és hisztizessel te inkább ne akarj anya lenni. Nem most, hanem soha. Mégis mit képzelsz magadról? Véleményt kértél, elmondtak,ami lehet nem egyezik azzal, amit te szerettél volna, de emiatt tényleg neki állsz másokat sértegetni? Nézz már magadba, normális vagy? Anya nem nevelt meg? Inkább ne is legyen gyereked, mert csak tönkre tenned idegileg, aztán úgysem nézne soha feléd, amint lehetősége lenne lelepni.
2020. jún. 6. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!