Tegnap este 11kor csináltam egy tesztet és nagyon halványan de időn belül kijött egy második halvány rózsaszín csík.. Ma fél tízkor második pisiből csináltam eggyet és sokkal halványabb mint a tegnapi.Alig észrevehető.. Ma vagyok 9dpo.-n.Szerintetek?
Egyébként teszteltem ma is és erősebb lett mint a 8dpo ..
De nem teszem fel mert ugysem fogja itt a nagyrészetek látni (vagy nem akarják kátni) nem tudom,nem is érdekel. És nem azt kérdeztem hogy ti is látjátok-e azt második csíkot, hanem azt, hogy miért volt negatív a 9dpo mikor a 8dpo HALVÁNY pozitív volt. De m1.
Akkor igazán felesleges volt feltölteni a képeket, ha valóban csak ez érdekelt.
Egyébként nyilván a hcg koncentrációja nem mindegy, lehet, hogy első nap kevesebbet ittál, vagy tovabb tartogattad a vizeletet, mint másnap. Mint írtam már, nem érdemes ennyivel előre tesztelni, különösen nem este.
Már ne is haragudj kérdező, de te voltál ritka nagy b*unkó azzal, hogy egyből leszaroztad mindenki telefonját, aki nem látott második csíkot és lehordtad minden rosszindulatú embernek a válaszolókat.
A kérdésre válaszoltunk mind: azért volt negatív a 9dpo, mert a 8dpo is teljesen negatív volt, ennyi. Meg lehet rajta sértődni, csak akkor nem értem miért nem írtad ki a kérdés mellé, hogy csak olyanok válaszoljanak, akik veled értenek egyet, senki más ne..🤷🏻♀️
Különben annak, aki ateista és a legkevésbé sem hisz a bibliai mesében meg istenben, annak teljesen feleslegesen mondogatod, hogy "De isten lát", sőt meglehetősen nevetségesen hat.:D
Továbbá, ha te viszont hívő vagy, akkor jelzem, hogy isten bizony azt is látja, hogy te milyen primitíven viselkedtél első perctől, szóval én nem vagdalkóznék ilyenekkel a helyedben....
Nézz magadba inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!