Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap este 11kor csináltam...

Tegnap este 11kor csináltam egy tesztet és nagyon halványan de időn belül kijött egy második halvány rózsaszín csík.. Ma fél tízkor második pisiből csináltam eggyet és sokkal halványabb mint a tegnapi.Alig észrevehető.. Ma vagyok 9dpo.-n.Szerintetek?

Figyelt kérdés

2020. jún. 6. 19:47
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
30%
Hello! Ne sértődj meg mert te kérdeztél lehet más nem látja mert nem is vagyunk egyformák! A másodikon látom halványan! De túl korán teszteltél tesztelj újra pár nap múlva! Én is benne vagyok a témában rendesen! Nekem is volt ilyen csikóm sokszor mégis megjött :\. Nem kell idegeskedni sem veszekedni, a hasonló csíkokat párom sosem látja ha jó a telefon ha nem! Ha babát szeretnél akkor szorítok! Ne legyél bunkó senkivel az ellenére os ha más bunkó veled! Kérdeztem már itt én is vannak jó indulatú emberek vannak rosszak és vannak akik nem úgy fejezik ki magukat! Az első teszt tényleg negatív a második halványka nagyon tesztelj érzékeny tesztel és várj még pár napot!
2020. jún. 7. 09:08
 32/46 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo! Tul hamar teszteltel.. en sem latom a 2 csikot. Ne gorcsolj ra a dolgokra. Kosd le magad.
2020. jún. 7. 16:06
 33/46 A kérdező kommentje:

Egyébként teszteltem ma is és erősebb lett mint a 8dpo ..

De nem teszem fel mert ugysem fogja itt a nagyrészetek látni (vagy nem akarják kátni) nem tudom,nem is érdekel. És nem azt kérdeztem hogy ti is látjátok-e azt második csíkot, hanem azt, hogy miért volt negatív a 9dpo mikor a 8dpo HALVÁNY pozitív volt. De m1.

2020. jún. 7. 21:16
 34/46 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokat vártam, nem kioktatást és LÁTOM-NEM LÁTOM-ot
2020. jún. 7. 21:18
 35/46 anonim ***** válasza:
94%
Tedd fel nyugodtan! En szivesen megnezem! 😊
2020. jún. 7. 21:19
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Akkor igazán felesleges volt feltölteni a képeket, ha valóban csak ez érdekelt.

Egyébként nyilván a hcg koncentrációja nem mindegy, lehet, hogy első nap kevesebbet ittál, vagy tovabb tartogattad a vizeletet, mint másnap. Mint írtam már, nem érdemes ennyivel előre tesztelni, különösen nem este.

2020. jún. 7. 21:57
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
FÉNY!!!
2020. jún. 7. 23:39
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
FÉNY!!
2020. jún. 7. 23:40
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a legőszintébben mondom Neked, hogy ilyen hozzáállással egy nagy szenvedés lesz számodra az anyaság... Ha már Isten jött szóba, én hívő vagyok, de a modorod ismeretlenek felé Isten előtt sem példaértékű, szóval változtass, s talán majd akkor jön a baba is az életedbe :)
2020. jún. 8. 04:13
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj kérdező, de te voltál ritka nagy b*unkó azzal, hogy egyből leszaroztad mindenki telefonját, aki nem látott második csíkot és lehordtad minden rosszindulatú embernek a válaszolókat.

A kérdésre válaszoltunk mind: azért volt negatív a 9dpo, mert a 8dpo is teljesen negatív volt, ennyi. Meg lehet rajta sértődni, csak akkor nem értem miért nem írtad ki a kérdés mellé, hogy csak olyanok válaszoljanak, akik veled értenek egyet, senki más ne..🤷🏻‍♀️

Különben annak, aki ateista és a legkevésbé sem hisz a bibliai mesében meg istenben, annak teljesen feleslegesen mondogatod, hogy "De isten lát", sőt meglehetősen nevetségesen hat.:D

Továbbá, ha te viszont hívő vagy, akkor jelzem, hogy isten bizony azt is látja, hogy te milyen primitíven viselkedtél első perctől, szóval én nem vagdalkóznék ilyenekkel a helyedben....

Nézz magadba inkább.

2020. jún. 8. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!