Tegnapi ovulációs tesztem is pozitív volt, ma reggel csináltam egyet az még erősebb. Ma van az ovu vagy inkább holnap?
Szerintem ma van, ha a holnapi negativ lesz.
Legyetek egyutt mindenkepp ma es holnap is! 🤞🤞
Mindegy mikor van. Szeretkezzetek minden nap, ne a gyerek miatt, hanem egymásért, magatokért. A baba egy "eredménye" lesz a dolognak. Fogd meg erről az oldalról, és ne ilyen butaságokkal foglalkozz, hogy mikor volt ovuláció...
Érezzétek jól magatokat!
Elso vagyok. Teljesen megertelek. Mi kozel 1 evig probalkoztunk, mire ugy voltam vele nem erdekel. En is ovu teszteltem, szamolgattam a napokat. Belefaradtam. Amikor osszejott a baba ovu elott voltunk egyutt 1 nappal. ( onnan tudom, h mindig volt kozepidos fajdalmam) Tudtam, h ugyse fog sikerulni. Erre tessek. Harom hete teszteltem pozit 🤩
Nem szabad feladni. Tudom, konnyu mondani, de tenyleg ne gorcsoljetek ra. ❤️
Szia kérdező! Mennyivel később volt az ovud?
Én is hasonló cipőben járok. Még mindig tesztelek, mert hétfőn kellett volna az ovumnak lenni és ma még semmi. Folytato. Aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!