Mikor kell elkezdenem edzeni, ha jövő tavaszra kicsit sportosabb kinézetet szeretnék? 183 cm vagyok, 88 kg. Pocakos.
Én nyomtam egy zöldet a megjegyzésre, ezért leírom, miért érettem egyet azzal.
Nincs olyan, hogy a nők és olyan sincs, hogy a férfiak. Én pl. férfiként nem nézek meg férfiakat, így a karjukat sem. Az átlag gyúrós ember, aki nem fut, nem teker, csak felsőtestre erősít, az úgy néz ki, mint Mr. Irdatlan, csak vékonyak a lábai. Lent a link.
Nekem ez totál groteszk. És amelyik lánynak erről beszéltem, mint egyetértett velem. Nyilván, te olyan lányokkal, nőkkel veszed körül magad, akinek a vékony, szálkás, atléta alkat nem jön be, tehát tudsz erre kontrázni... Csak semmi értelme, mert azzal nem igazolod az állításodat, hogy minden nőnek az az álma, amilyen te szeretnél lenni.
Koszi tegnap 22:10.
A link helyett lehet Pumped Gabot kellett volna linkelni.
16-ossal egyetértek!
Ne a csajok miatt akarj edzeni hanem elsősorban magad miatt!
Ha nem magad miatt edzel, és eléred a célformát utána könnyen alábbhagy a lelkesedés és abba hagyod--->olyan leszel mint voltál
Lábra igenis ajánlott edzeni, márcsak azért is mert egy jó lábazás olyan hormonlöketet eredményez ami segíti az izomépítést ezért gyorsabban is fejlődsz minden izomra.
Ráadásul lehet hogy nem a lábat nézik elsősorban, de azért számukra is esztétikus egy szépen edzett comb-vádli, és az sem hátrány ha a kidolgozott felsőtest alatt nem vékonyabb a lábad mint a csajoknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!