Mikor kell elkezdenem edzeni, ha jövő tavaszra kicsit sportosabb kinézetet szeretnék? 183 cm vagyok, 88 kg. Pocakos.
Figyelt kérdés
Cukrot és lisztes dolgokat elhagynám.2020. okt. 6. 12:50
1/26 anonim válasza:
Attól függ, mi a kicsit sportosabb. :)
Tavaszig van ~5 hónap (21 hét márciusig).
1-2 hét mire beállítod a kajád, meg kikísérletezgeted a makróidat. Hetente ledobsz 0.75 kg-t átlagban (0.5-1 között valahol), mondjuk 11-12 hét alatt lepucolsz 79-80 környékére, akkor már elfogy a zsír nagyja. Onnan meg egy lassú kalóriaplusszal mehet a növekedés, heti 0.5 kg, arra marad 8 heted márciusig.
Az egész során legyen meg a fehérjebevitel (135-140 gramm körül elég neked), meg mehet az edzés. Eleinte fogyás közben is lehet valami fejlődés.
2/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Számít az, hogy 12 éve 4 évig edzettem, mint a güzü? Csak utána kényelmesebb volt sörikézni a TV előtt.
2020. okt. 6. 13:35
3/26 anonim válasza:
Ha helyesen vegezted a mozgasokat, akkor jol johet
4/26 anonim válasza:
Persze, sokat számíthat. Tapasztalatod van, kitartásodból is talán maradt valami, inak, ízületek, izmok sem ismeretlen dolgokkal fognak találkozni. :)
5/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a biztatást.Ment a zöld kéz.
2020. okt. 6. 14:16
6/26 anonim válasza:
Én pár éve fél év alatt fogytam 10 kg.
Mozogtam rendszeresen előtte is, de kicsit aktívabb lettem és változott az étkezésem.
7/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy fél évet számolok. Sztem 80 kg-osan jó leszek.A forma meg lesz, amilyen lesz. Mellizom meg váll a fontos a csajoknak.
2020. okt. 6. 15:19
8/26 anonim válasza:
Annyit hozzátennék, hogy én nem súlyzóztam, hanem bringáztam. De mivel az év hidegebb felében történt, azért jellemzően csak rövidebb, 1-2 órás tekeréseim voltak.
9/26 anonim válasza:
Már 2 éve el kellett volna kezdened
10/26 anonim válasza:
Persze.Lábra ne is eddz,felesleges.Sok energiat,időt elvesz.Csak bicepszre,mellre toljad,es jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!