Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjepor: Egészséges/Káros?

Fehérjepor: Egészséges/Káros?

Figyelt kérdés

Hölgyem és Uraim.. Tegyünk pontot a végére.

Fehérjepor.

Kinek mi jut az eszébe róla? Impotencia? Rákkeltő hatás? Szteroid tartalmú? Káros? Veseproblémák?

Miért van az, hogy csak a rossz dolgok jutnak az ember eszébe, ha felhozza őket? Eddig "tisztán" edzettem, de nem tudok annyi fehérjét bevinni, mint amennyire szükségem van izmosodás céljából, így elgondolkoztam egy fehérje por vásárlásán. Na, kezdődhet a móka. Milyet? Honnan? Mennyiért? Megéri? Miért?

Milyet? - Nekem mindenféleképpen Scitech-et ajánlottak, merhogy' Magyar márka, ez a legjobb, legjobb ár-érték arány, bla-bla-bla. Máshol azt mondták, a Scitech egy szutyok márka, Biotech USA 4life. Mondom okés, akkor most kinek van igaza..

Honnan? - Azért kicsit utána nézve, lehet rendelni DarkWeb-ről is (Irónia, ezalatt az ilyen nevenincs cégek elrejtett oldalait értem...) Ami állítólag tele van nyomva szteroiddal meg minden hulladékkal, szóval gondolom maradjunk az ismert márkáknál. Ezt a kettőt ismerem, Biotech USA és Scitech Nutrition. Ha esetleg valaki ismer még amit szívesen ajánlana, megköszönném.

Mennyiért? - Hát, igen. Ismerősöm mesélte, hogy ő vett 11.000-ért 1 kg-os Biotech-et, majd 9.000-ért 2 kg-os Scitech terméket. Akkor most a Biotech jobb lenne? :D bocsi, nem értek hozzá, sosem zabáltam ezeket a dolgokat.

Megéri? - Mint fent említettem, sok-sok cikk kitart amellett, hogy ezek a pontok károsak. Impotenciát okoznak, és hasonló nyalánkságok. Tulajdonképpen, eléggé elbizonytalanítóak, még ha hazugságok is. Az az igazság, hogy ez nem olyan, hogy kezdd el szedni, majd lesz valami. Ki akarja azt megvárni, hogy impotens legyen? :D Márpedig a szója amit a termékek tartalmaznak, hosszú távon impotenciát okozhatnak, egyes cikkek/kutatások szerint. Nem csak impotencia, de az említett vesebetegség, májbetegség, stb. stb. stb..

Miért? - Igazából, nem tudom. Sajnos mivel nem tudok többet kajolni mint most de nem elég a fehérjebevitelem, ezért talán ez lenne a megoldás.

Ezek voltak az eddigi megállapításaim, ismereteim. Szóval, mi az igazság? Jó, Rossz? Hasznos, Káros? Megéri, Felejtős? Derüljön ki most. ^^

2020. okt. 5. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább valami 100%-os, amiben nincsen káros adalék.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 7. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:

A fehérje a szervezet számára legalapvetőbb tápanyaginak egyike. Fontos, hogy az étrend jó minőségű változatos fehérjét tartalmazzon. A táplálék kiegészítő bevitel fehérjeporból történhet, ami, ha jó minőségű kiválóan támogatja az izomépítést és a zsírvesztést.

Tehát a fehérjepor fogyasztása nem jelent egészségügyi károsodást a szervezet számára.

2020. okt. 7. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
A tej és a tejszármazék árt a tesztoszteronnak is, de igyad csak, ha jól esik...
2020. okt. 7. 23:43
 14/15 A kérdező kommentje:
13.-as versenyző, erről én is hallottam, hogy a férfiak termékenységére ilyen szempontból van hatással, hogy a szója adalékok illetve ezek a dolgok csökkentik a tesztoszteron szintet, ami hosszú távon férfi meddőséghez vezethet.
2020. okt. 8. 08:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor minek akarsz plusz fehérjét? :D

A tejsavón nem jó, a többinek meg rettenetes íze van, vagy káros adalék van benne.

2020. okt. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!