Hogy tudom a testösszetételem változtatni?
Figyelt kérdés
Tehát ha én most tömegelek 85 kg-ról 95-re és ugye jön zsír is izommal és annyi kalóriát vinnék be, ami a 95 kg fenntartásához szükséges. Na ha én most elérem a 95 kg-ot és jön zsír és izom is, de ezután nem növelem a kalóriát, hanem ugyanannyival edzek, akkor maradok 95 kg és a testem formálódik? Úgy értem megy le a zsír és jön helyette izom.2020. szept. 28. 19:10
1/3 anonim válasza:
Kezdokon es szerhasznalokon kivul mas nem kepes egyszerre fogyni es izmosodni. Vannak enyhe egyeni elteresek, de egyszerre nemn fogsz izmosodni es szalkasodni.
3/3 anonim válasza:
De azt már nem írtad le, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!