Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az ideális testösszetétel...

Mi az ideális testösszetétel százalékokban kifejezve?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy testösszetételt mérő mérleget (tudom a házi mérés nem olyan jó, de most diétázok és sportolok, és a zsír százalékom elindult lefelé, míg a víz maradt ugyanaz az izom kissé nőtt, szóval valamennyire mégis csak igaza van, ha nem is tökéletes.) Viszont nem találok sehol információt arról hogy mit kellene elérni. Mi az ideális? Lehet nem jól keresek rá, de nem találtam konkrét adatokat. Valaki kisegítene?

2013. nov. 25. 13:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Jaj azt még elfelejtettem leírni, hogy 23 éves nő vagyok. De a férfiakra vonatkozó adatok is érdekelnek. :)
2013. nov. 25. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Az az idealis hogy az izom nő és a zsír csökken. Mondjuk ezeknek a gépeknek nem ttudom mennyire lehet hinni hogy pontos az info. Az ilyen megfogós zsírmérő annyira nem az
2013. nov. 25. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:

igen,a mérleg nem a legpontosabb,legfeljebb akkor ha van hozzá egy kézi kiegészítő,kb 25ezertől indulnak.

szóval egy 5 ropis mérlegen max dísz a testzsírmérő funkció,de pontos adatot nem fog adni.

a bőrredő mérés ami rendes eredményt adhat,vagy a 4 pontos elektromos mérő.

az átlag nem sportoló nők 20-25% körül vannak.

28-30% felett elhízásról,elzsírosodásról beszélünk.

18-20%on vannak nagyjából a szépség királynők,a jó csajok.

16%tól vissza meg sportos testről beszélünk ha női adatokat veszünk.

2013. nov. 26. 00:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! És mi a helyzet az izommal? Azt már tudom, hogy a zsírral hová kellene tartanom, de mekkora izomzattal kellene rendelkeznem, ha mondjuk feszes combokat meg egyebeket akarok, de nem akarok "kigyurt" lenni? Tehát olyan egészséges módon csini :)
2013. nov. 28. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!