Szeretném javítani az állóképességem,mit tegyek?
Nem rég voltam focizni hét év után először és valami iszonyat mód elfáradtam. Igazából kb 2 perc után megvoltam hallva, fáj a tudom fejem, utána napokig izomlaźam volt az egész testemben.
Heti háromszor végzek súlyzós edzést meg újra beakarok iktatni szobabiciklizest is, de szerintem az nem fog segiteni max ha magas pulzussal csinálom, pl 140 felett (eddig aerob edzésként végeztem a szobabiciklizest) Viszont az meg az izomnovekedes dobására mehet, jól gondolom? Bár ezt gondolom kitudom küszöbölni, ha aznap úgymond több kalóriát viszek be amikor kardiozok.
Kardió edzés fog segíteni. Ha focizol, akkor ott futni kell. Ha elmész és futsz, ugráló kötél ezekhez pl konditerem és gép sem kell.
Ha pedig elmész konditerembe, akkor a kardió gépeket célozd meg pl taposógép, vetőgép, bicikli ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!