Az erőemelők miért nem veszik komolyan a kardió edzést? Mert a súlyemelők pl komolyan veszik.
#2 szánalmas ahogy trollkodni próbálsz.
Az állóképesség fejlesztése sporttól függetlenül fontos és hasznos dolog.
Mondjuk némi ágy szükséges hozzá, hogy ezt az ember képes legyen felfogni, tehát megértem, hogy a 2es válaszadó számára nem fontos...
Senki ne mondta, hogy nem fontos a kardió, állóképességnövelő edzés.
De az erőemelés nem állóképességnövelésről szól, azt hiszem benne van a nevében, elég egyszerű értelmezni. Nyilván NEM fognak rá akkora hangsúlyt fektetni, és nincs is ezzel semmi gond véleményem szerint, mert rengeteg eredményes erőemelő van a világban.
A személyeskedéssel saját Magadat járatod le, te egész biztos, hogy életedben nem sportoltál, teljesen hiányzik Belőled az alázat, a sportolói magatartás. Gratulálok, csak így tovább, hasonló sikerekben gazdag, eredményes "edzést" kívánok számodra! 🙂
Te járatod le magadat a "Egy maratonfutó miért veszi komolyan a diszkoszvető edzést???"
Szintű rendkívül buta válaszoddal.
Több futót is ismerek akik a telet, a felkészülési szezont javarészt súlyzós edzéssel töltik.
Ahogy a diszkont, kalapácsvetők is komoly súlyzós edzéseket végeznek.
De te ezt honnan is tudnád. Az, hogy konditerembe jársz az nem egyenlő a sporttal. A kondis arcoknak közük nincs a valódi sporthoz.
Belátom és elfogadom a nézőpontodat, ennyi. Nekem más a nézőpontom, mivel nem értjük meg Egymást, ezért a további vitát, személyeskedést szükségtelennek tartom, mint ahogy azt is, hogy a fenti hasonlatot oldalakon keresztül magyarázzam egy arctalan, névtelen fórumon. Csupán ennyi. Én elfogadom a Te véleményedet, ahány ember, annyiféleképpen látja. 🙂Annyit még hozzátennék, hogy nem gyúrós vagyok, konditerembe kiegészítés gyanánt járok néha (illetve most sehogyan sem, mert sérülés miatt már 2 hete nem tudok testedzést végezni...)
Gondolom, Te magad sem kizárólag konditeremben edzel. Ettől függetlenül, nem nézek le egyetlen sportolót, sportágat sem, mert mindnek meg van a létjogosultsága, az értelme. Amíg mozoghat az ember, addig sem piál, zabál, drogozik. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!