Rendkívül fáj a bicepszem! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2 ev kihagyas utan 3 napja elmentem kondiba es bicepszre sulyzos edzest vegeztem ( utolag belatom lehet nem melegitettem be kelloen). Masnap ereztem h nagyon faj a bicepszem nem tudtam kinyujtani a karom. Ekkor nem panikoltam mert azt hittem en hulye csak tuledzettem ennyi kihagyas utan es izomlazam van. A 3. nap viszont meg rosszabb lett a helyzet, meg jobban faj,duzzadt,sokkal vastagabb mint az erosebbik jobb kezem,olyan mintha fel lenne vizesedve. Ekkor gondoltam nem izomlazrol van mert a masik karomban az volt es mar szinte el is mult,ez meg csak egyre rosszabb. Orvosnal meg nem jartam, vartam hatha jobb lesz,de eddig nem az.Szerintetek mi lehet a baj? Reszlegesen szakadhatott izom vagy in? (Igen, tudom, esztelenul edzettem, tobbet nem is fordul majd elo)2020. szept. 12. 23:27
1/3 anonim válasza:
Izomszakadás. Nem kötelező dokihoz menni, ha már volt részed benne, és tudod mit kell tenni, de mindig érdemes. Ha egy komoly szakadás lenne, nem ide írtál volna, hanem rohantál volna dokihoz, szóval MÉG nem gáz. De menj el mindenképp, hideg borogatás, és pihentetés a legfőbb. NE próbáld behajlítani a kezed!
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Ezzel ortoped orvoshoz erdemes fordulni? Tudsz esetleg vmi bevalt kenocsot,ami hasznal? Mennyi ido mire rendbe jon a megfelelo pihentetes mellett?
2020. szept. 12. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!