Sportok közül miért testépítés legnépszerűbb?
Figyelt kérdés
Testépítés alatt most az edzőteremben végzett súlyzós edzést értem akár amatőr, akár profi szinten.
Olyan mintha ez messze sokkal népszerűbb volna mint más sportok. Ennek mi az oka, mi sokkal nagyobb vonzerő benne mint mondjuk pl. küzdősportolni, atlétizálni, futni, kerékpározni stb.
Furcsa tapasztalat hogy olyanok is elmennek mondjuk edzőterembe aki amúgy mozogni utál, tehát pl. soha nem ülne bicajra, nem futna vagy ilyesmi.
2020. szept. 2. 12:42
11/23 anonim válasza:
Hú, visszaolvasva látom, hogy kicsit hülyén fogalmaztam. Mindegy, elküldtem.
13/23 anonim válasza:
Az utóbbi években inkább divat lett a kondis edzés. De ez nem baj, mert olyan dolog lett divat, ami egészséges, és a külsőnek is jót tesz. Így hogy bejött az insta, facebookon is minden sztár kiteszi magát, aztán ha ők jól néznek ki, akkor a követőik is hasonlítani akarnak rájuk. De ez nem baj! Legyél egészséges, sportolj legalább.
14/23 anonim válasza:
Tizenhármas, biztos, hogy nem baj? A sportolás jó, viszont nekem önmagában kevés. Persze sokan gyúrnak, viszont ha csak gyúrnak semmi más értelmeset nem csinálnak, szerintem az nem jó példa. Jó lenne sportolni, viszont sok suttyónak semmi esze, mégis azt hiszi, hogy király, mert ő gyúr. Közben egy ócska tróger proli. SZámomra ez nem követendő.
15/23 anonim válasza:
Tudjuk egyetemista prolikám hogy te vagy az isten
16/23 anonim válasza:
Akinek nincs minimum egyetemi diplomáját az egy nulla.
17/23 anonim válasza:
Akkor fuss neki mégegyszer, mert írni sem tudsz. Amúgy osztom a véleményed
18/23 anonim válasza:
Kit érdekel hogy hogy írok egy ilyen nulla anonim fórumon? Téged leszámítva. Lőtéri kutyát se.
19/23 anonim válasza:
Mondjuk nem mint ha te tudnál normálisan írni haver
20/23 anonim válasza:
Régen olyan jó volt, az új rendszerben sose tudom, hogy ki kinek ír. Vissza kéne hozni a százalékos rendszert. Olyan nincs, hogy egyetemista proli. Gyúrós proli az viszont van, rengeteg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!