Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez nem káros? 18f

Ez nem káros? 18f

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok 60 kiló és úgy döntöttem hogy elkezdek edzeni. Az lenne a kérdésem hogy úgy lehet e hogy az egyik héten fehérje proteint iszok a másik héten pedig tömegnövelőt? Vagy ez káros? Ti akik régebben gyúrtok mit ajánlotok jobban egy 60 kilós srácnak fehérjét vagy tömegnövelőt?

2020. aug. 30. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60kg és milyen magas? Az is kene
2020. aug. 31. 08:50
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Tömegnövelő menjen csak báttya
2020. aug. 31. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Egyél b@zdmeg
2020. aug. 31. 11:53
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Kezdőként ne foglalkozz kiegészítőkkel, rakd rendbe az étrended. 60kg mellé egyébként sem kell eszetlen sokat enni, hogy kalóriatöbbletben legyél megfelelő mennyiségű fehérjével.
2020. aug. 31. 13:59
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

#14 egy kezdőtől nem várható el, hogy összerakjon egy jó étrendet, egyrészt rengeteget kell utánaolvasni, meg aztán kísérletezni vele, hogy egyénileg neki hogy reagál a szervezete.

Én 3 éve edzek, de még mindig változtatom az étrendet, szerintem ez egy soha véget nem érő tanulási folyamat, amit mindig lehet tovább finomítani.

Pont emiatt épphogy egy kezdőnek sokat segíthetnek a táplálékkiegészítők. Szegény eszik egy rántott húst sült krumplival meg uborkasalival, gőze sem lesz, mennyi makrót vitt be vele, és azzal a szervezete mit fog kezdeni. Egy fehérjeturmix vagy tömegnövelő viszont egy könnyebben nyomonkövethető/alakítható történet.

2020. aug. 31. 16:51
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy kezdőnek eleve nem kell ennyire részletekbe menően megtervezni az étrendjét. Amíg nagyjából rendben van, addig rendben van. Itt most nem egy versenyre keszülő élsportolóról van szó, hanem valakiről, aki nulláról kezd el valamilyen intenzitással valamennyi ideig gyúrogatni. Amíg rendesen edz, valószínűleg ha azt eszi mint eddig, csak kicsit többet is nőni fog, mint a paszuj. Pont van ideje kísérletezni.

Fehérje még esetleg elfér, de tömegnövelő prostituált fölösleges.

2020. aug. 31. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!