Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most tulajdonképpen a szteroid...

Most tulajdonképpen a szteroidok károsak?

Figyelt kérdés

Mindig csak azt hallani, hogy káros, szívbajt okoz, meg ha abbahagyja valaki a szedést, akkor leeresztenek az izmai (?) Mi igaz ezekből? Én nem próbáltam, nem is tervezem, de hallani/látni, hogy sok testépítő él vele. Tudom, attól még nem lesz jó/rossz valami, hogy sokan csinálják, de azért szöget ütött a fejembe...

A normális válaszokat előre is köszönöm!

2020. jún. 20. 22:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Igen, mindenképpen. Komoly orvosi felügyelettel se egészséges.

Logikátlannak tűnhet, de a legtöbb sportágban az élsportolók lesznek a legbetegebbek, mivel hatalmas terhelésnek vannak kitéve

2020. jún. 20. 22:50
 2/17 MadSeal ***** válasza:
96%

Ez függ sok dologtól. Pl. hogy milyen szteroidról van szó. Egy Trenbolone 100szor veszélyesebb, mint például egy Primobolan, de a hatás is töredéke. Persze mindegyiknek van káros hatása, viszont van, amikor hasznosabb az ember számára, mint amennyire káros. Pl. ha valaki ágyhoz van kötve, nagyon öreg, izonsorvadás és hasonlók.

A sportolók, ha teljesen abbahagyják a szedést, akkor amennyit hozott, azt el is veszítik. Egy elrontott, rosszul levezetett kúra után meg még többet is veszthet, mint amit kapott. Általában a profik cserélgetik a cuccokat, szünetben is TRTn vannak, hogy minimalizálják a veszteségeket, meg jól felhíznak, hogy annyira ne is látszodjon a különbség.

Én sosem próbáltam, és legalább 60 éves koromig nem is tervezem kipróbálni, mert a depresszió kapna el, ha úgy kellene edzenem járni kúrák közt, hogy egyre csak gyengülök, edzésről edzésre kevesebb megy, szarabbul nézek ki, bárhogy is edzek, kajálok stb.

2020. jún. 20. 23:19
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

Ezek a testépitők által használt szteroidok például izomsorvadásososknak vannak kitalálva

Egy testépitő meg benyomja a betegeknek szánt mennyiség 10X-esét, hogy fel tudja magát pumpálni, bekössön megfelelő mennyiségű vizet az izmokba

Amint befejezi a kúrát a viz eltávozik a szervezetből,de valamennyi marad azért rajta (pár kg) ezt nevezzük összeesésnek

Ez üt vissza, a túladagolás, mivel minden gyógyszerben van valami szemét anyag ami aztán majd a betegséget kialakitja a testépitőnél ami általában már áttétes rák formájában jelentkezik

Van akinek a szervezete birja és él 80 éves koráig de ez ritka

Olyan ez mint a kreatin:amig szeded addig köti a vizet ahogy abbahagyod kiürülsz,összezuhan az izom

2020. jún. 20. 23:28
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Annyira szuk latokoruek vagytok, hogy azt kepzelitek a ti értékrendetek szerint működik az egész világ, és ami azon kívűl esik, az csak rossz lehet, és el kell ítélni. Mérlegelni kell az életben. Nem élhetsz le úgy egy életet, hogy minden kockázatot elkerülsz, mert hiába élsz így talán tovább, ha unalmas éled le ezt az egy életed. Igen, magas a kockázat, ha valaki koxolni kezd, de ha a sport az élete, és vállalja azt a kockáatot, ami a koxolással jár, nincs abban semmi elitélendő. Az meg, hogy aki koxol, az egyenesen a vesztébe rohan, erősen túlzás.
2020. jún. 20. 23:58
 5/17 MadSeal ***** válasza:
96%
Nem az volt a kérdés, hogy jó vagy rossz, és a válaszok se ezt tükrözik szerintem, hanem hogy káros-e. Persze a világon minden relatív, lehet, hogy van olyan állatfaj, vagy űrlény nép, aminek a szteroid olyan, mint nekünk a C vitamin, de attól még az értékrendtől függetlenül az emberre káros 🤷‍♂️
2020. jún. 21. 00:52
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Persze, hogy káros, de hasznaltad mar, hogy ilyen magabiztosan beszelsz a veszelyirol? Veszelyes, es senkinek nem ajanlanam, de kozel sem az a kategoria, ahogy eloadjak a tarsadalomban
2020. jún. 21. 00:55
 7/17 MadSeal ***** válasza:
96%

Nem, nem használtam, de szerintem heroint se kell használni, hogy az ember tudja, milyen hatásai vannak. 1001 kutatás is van a szteroidokról is, pozitív és negatív hatásairól. Mint írtam feljebb is, meg van a helye ennek is, semmi sem fekete vagy fehér, egyes beteg embereknek egyszerűen szükségük van rá. A sportban meg mindenki döntse el maga, használja-e vagy sem, de a kérdező csak arra volt kiváncsi káros-e. Majd ő eldönti, hogy beválalja vagy sem.

Egyébként szerintem is túl van fújva a köztudatban, de főleg az általánosítása miatt. A legtöbb ember nem fog belehalni egy Anavar vagy Primo kúrába, egy évekig tartó egészségtelen életmód (rossz kaja, dohányzás stb.) károsabb. Viszont a legtöbben nem ezeket szedik, mert drágábbak és nehezebben beszerezhetőek, gyakran hamisítják, meg mert nem hoz akkora fejlődést. Viszont nem egy ember került kórházba pár hónap alatt Trentől meg egyéb, nem emberi fogyasztásra alkalmas cucctól. Valakinek meg kutya baja, él, mint hal a vízben. Olyan ez, mint a sugárzás. Valaki rögtö rákot kap, valaki meg él tovább, mintha mi sem történt volna (pl. a 3 búvár Chernobilban).

Nem írhatom, hogy nem káros a sugárzás, csak mert akad pár ember, akiknek ugyan az a dózis nem okoz olyan gondot, mint másoknak. Ugyan ez van a szteroidokkal.

2020. jún. 21. 05:40
 8/17 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező mit akarsz ezzel a kérdéssel?

Kokszolni akarsz, de fosol tőle? Itt vársz megerősítés, hogy nem gáz, nyomjad csak báttya?

2020. jún. 21. 08:33
 9/17 anonim ***** válasza:
14%
Ha viszont nem használtad, ilyen magabiztosan ne beszélj már a szerhasználatról, mert elolvastál néhány kutatást. Persze, hogy károsak, ezen felesleges vitatkozni is, de normális cuccokat használva, normális adagolással, valószínűleg semmi komolyabb bajod nem lesz, ha már alapból nincs egy hajlamod arra. De tegyük fel, nem 80 évesen, hanem 60 évesen fogsz meghalni, ha masszívan végig koxolod a fiatalságod. Sokan ezt gond nélkül bevállalják, mert úgy vannak vele, hogy nem tartogatják magukat 60 éves koruk utánra és a fiatalságukból kihozzák a legtöbbet.
2020. jún. 21. 09:42
 10/17 anonim ***** válasza:
31%

"és a fiatalságukból kihozzák a legtöbbet."

Az mit jelent, hogy a fiatalságból kihozom a legtöbbet? Valami ilyesmit?

[link]

2020. jún. 21. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!