Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most tulajdonképpen a szteroid...

Most tulajdonképpen a szteroidok károsak?

Figyelt kérdés

Mindig csak azt hallani, hogy káros, szívbajt okoz, meg ha abbahagyja valaki a szedést, akkor leeresztenek az izmai (?) Mi igaz ezekből? Én nem próbáltam, nem is tervezem, de hallani/látni, hogy sok testépítő él vele. Tudom, attól még nem lesz jó/rossz valami, hogy sokan csinálják, de azért szöget ütött a fejembe...

A normális válaszokat előre is köszönöm!

2020. jún. 20. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Itt a problema, hogy annyira szuk latokoru vagy, hogy szamodra, aki hobbi szinten cucchoz nyul, azt osszemosod a pumped gabo jelenseggel. De az ilyen emberek, mint amilyen te vagy, hogy mindig azzal vannak elfoglalva, masok mit nem csinalnak jol, meg az ilyen pumped gabo jellegu embereknel is szanalmasabb eletet elnek.
2020. jún. 21. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

Hahaha 😃

Magadra vetted? Ajajj

2020. jún. 21. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
24%
Akkor mesélj milyen az ha kihozod a maximumot a fiatalságból? Had tudja meg egy szánalmas életet élő ember, hogy milyen az!
2020. jún. 21. 13:03
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkit a válaszokat, megtudtam, amit akartam! Természetesen nem ítélkezés volt a célom a kérdéssel, pusztán kíváncsi voltam.

11#

Ne menj bele a 12-13-as kommentelő játékába, csak arra játszik, hogy felhúzzon téged :)

2020. jún. 21. 13:17
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Ki akar felhúzni? Én biztos nem. Én kíváncsi vagyok rá milyen az amikor az ember kokszolással kihozza a fiatalságból a maximumot. Ennyi.
2020. jún. 21. 13:57
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
De nem kapok választ sajnos erre az egyszerű kérdésre... :(
2020. jún. 21. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

A fiatalságodbol kihozod a maximumot,ha szépen elkezdesz edzeni,és egeszségesen enni.Nem tevedhetsz,mert az eddigi tapasztalatok szerint kevésbé kockázatos.

Az élet amúgyis kockázatos.Tele van olyan előre beláthatatlan veszélyekkel,ami nem rajtad múlik,hanem a szerencséden.

Gondolj pld a rákos gyerekekre.Szomorú dolog,és nem lehet tenni semmit ellene.Hiába fiatal,hiába egeszségesek a szülők,hiába tesznek meg mindent,ha ezt dobta ki a gép,akkor ezzel kell élni,addig,ameddig.

Tehát,amit tudatosan el tudsz kerülni,és nem létszükséglet,azt elkerülöd.

A steroid lutri.

Sikerült jó cuccot szerezned,vagy nem.

A szervezeted tolerálta nagyobb mellékhatások nélkül,vagy nem.

Nyertél e vele sokat,eleget az életben,vagy nem.

Az egeszséged a legnagyobb értéked.Jól gondold meg,hogy mire teszed fel!!

2020. jún. 28. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!