Most tulajdonképpen a szteroidok károsak?
Mindig csak azt hallani, hogy káros, szívbajt okoz, meg ha abbahagyja valaki a szedést, akkor leeresztenek az izmai (?) Mi igaz ezekből? Én nem próbáltam, nem is tervezem, de hallani/látni, hogy sok testépítő él vele. Tudom, attól még nem lesz jó/rossz valami, hogy sokan csinálják, de azért szöget ütött a fejembe...
A normális válaszokat előre is köszönöm!
Köszönöm mindenkit a válaszokat, megtudtam, amit akartam! Természetesen nem ítélkezés volt a célom a kérdéssel, pusztán kíváncsi voltam.
11#
Ne menj bele a 12-13-as kommentelő játékába, csak arra játszik, hogy felhúzzon téged :)
A fiatalságodbol kihozod a maximumot,ha szépen elkezdesz edzeni,és egeszségesen enni.Nem tevedhetsz,mert az eddigi tapasztalatok szerint kevésbé kockázatos.
Az élet amúgyis kockázatos.Tele van olyan előre beláthatatlan veszélyekkel,ami nem rajtad múlik,hanem a szerencséden.
Gondolj pld a rákos gyerekekre.Szomorú dolog,és nem lehet tenni semmit ellene.Hiába fiatal,hiába egeszségesek a szülők,hiába tesznek meg mindent,ha ezt dobta ki a gép,akkor ezzel kell élni,addig,ameddig.
Tehát,amit tudatosan el tudsz kerülni,és nem létszükséglet,azt elkerülöd.
A steroid lutri.
Sikerült jó cuccot szerezned,vagy nem.
A szervezeted tolerálta nagyobb mellékhatások nélkül,vagy nem.
Nyertél e vele sokat,eleget az életben,vagy nem.
Az egeszséged a legnagyobb értéked.Jól gondold meg,hogy mire teszed fel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!