Hogyha 100%-ban tiszta tesztoszteront szúr be magának, az miért káros?
Nem értek a szteroidokhoz, nem is akarok koxolni, de hogyha egy olyan cuccot szúrsz be vagy viszel be, amit a test önmagától is képes előállítani az nem értem hogy miért káros. Annyit tudok, hogy leállhat egyes emberknél a tesztoszreon termelés, akár 1 kúra után is, de ezt sem értem. Kreatint is termel a test magától, és ha azt külön visszük be, pl.: Kreatin monohidrát, annak a termelése nem áll le.
Ha tehát 100%-ban tiszta tesztót szúrna be valaki, egy "egészséges" mennyiségbe, miért lesz baja tőle? Az egyészséges mennyiséget úgy értem hogy ne terhelje meg a szervezetet egyátalán.
Úgyszintén felborítja a hormonháztartást, akkor is, ha tiszta. És a túl nagy izmok akkor is nagy terhet jelentenek a szív-érrendszernek.
Vannak betegségeink, amikor saját hormonok túltermelődnek, pajzsmirigy túlműködés, mellékpajzsmirigy túlműködés, ezek is nagy problémát okoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!