Ez nem káros? 18f
1. vagyok
Tömegnövelővel kapcsolatban mit javasol a gyártó. Bocsi az lemaradt
Majd figyelj arra hogy mennyi kalóriát viszel be. Nem a fehérje por fog izmot növelni hanem a kalória többlet a nap végén.
Testsúlykilógrammként legyen meg 1.5-2g fehérje hogy azt most miből viszed be az oly mindegy. Valamivel jobb a természetes, de nem baj ha rásegítesz.
Tömegnöveli a napi kitűzött kalória mennyiséget segít elérni. Általában ezek cukorral dúsított fehérje porok. Én nem szoktam őket ajánlani. Akkor inkább diákcsemege vagy egyéb olajosmagvak. Pl 100gram diákcsemege majd 500 cal. Vagy vannak fasza receptek neten otthon tud az ember egy turmixg3ppel király homemade tömegnövelőt csinálni.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak nem káros a a tömegnövelőt és a fehérjét cserélgeted akár naponta.
Tömegnövelőt nem éri meg megvenni. Szénhidrátot te saját magad is tudsz bevinni annyit amennyi szükséges.
Fehérjét vegyél. A tejsavót a leggyorsabban felszívódó amennyiben nincs tejcukor érzékenységed. Ha van,akkor marha fehérje. A növényi is jó,de azok lassabban szívódnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!