Az ilyen fajta kardió tényleg sokkal jobb és hatékonyabb, mint a futás?
2020. aug. 29. 17:22
21/29 anonim válasza:
Okostojás, kb 100x többet értek a témához mint te valaha fogsz. Tudod miért? Mert én már forgattam azokat a szakkönyveket. Nempedig ökörségeket kérdeztem itt.
Te is inkább szépen maradj csendben!
22/29 anonim válasza:
Plusz a kérdező egy gyenge elméjű, aki nyilván provokatív szándékkal írta a kérdését, ez egyértelműen látszik. Innentől kezdve nem leszek se vele, de veled se udvarias, megérdemlitek a kemény hangnemet...
23/29 A kérdező kommentje:
Élőben beszélnél így olyat kapnál berepülnél a sarokba :’D
2020. aug. 31. 16:31
24/29 anonim válasza:
Ezzel éppen igazolnád az állítását.
25/29 anonim válasza:
Hát igen, tipikus gyúrós buta suttyó alak vagy. Miattad olyan a konditerem látogatók megítélése amilyen.
26/29 anonim válasza:
#25 már szimplán ezzel a válaszával bizonyította, hogy melyikünk milyen színvonalon áll...
27/29 A kérdező kommentje:
Itt sérteget, hogy gyenge elméjű vagyok, ő kezdte az egészet. Ő kezdte a provokációt, ő talán nem proli? Én nem kötöttem bele senkibe, de megvédeni már nem védhetem meg magam? Kisgyereknek nagy a szája a neten, de élőben nem lenne ilyen kemény az biztos
2020. szept. 2. 00:47
28/29 anonim válasza:
🤦🤦🤦
Nézd, feltettél egy kérdésnek álcázott véleményt. Majd többször is bizonyítottad a válaszaidban, hogy alapvető kérdésekkel sem vagy tisztában.
Mégis mit vársz?
És még buta agresszív módon is reagálsz amivel csak ráerősítesz a gyúrós sztereotípiára...
29/29 anonim válasza:
És mindeközben privát üzenetekben is sikerül folyamatosan bizonyítanod, hogy milyen szellemi színvonalon állsz. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!