Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen eredményre számíthatok...

Milyen eredményre számíthatok a súlyom terén? Vékony vagyok, szeretnék izmot magamra szedni.

Figyelt kérdés
22 éves, 174 cm magas, 62 kilós srác vagyok, hetente 3 nap végzek súlyzós edzést, mellette jobban figyelek az étkezéseimre így napi 3000 kcal körül viszek be. Fogyasztom a Scitech Multi Pro vitaminkészítményt, illetve 100% whey pro.-t. 3 hete edzek, ez idő alatt nagyjából 3kg-al mutat többet a mérleg.
2020. aug. 29. 08:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Arra számíthatsz hogy kb egy év után lelassul a fejlődés, az elején még gyorsan jön a tömeg. Szerintem olyan 70 körül megállj a súlyod kb
2020. aug. 29. 10:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Elvileg naturálban az első évben 10 kiló izom jöhet fel vagy 12, viszont ezek max értékek és csak kalkuláltak. Lehet, hogy a fele jön. Ha havonta 1 kilót hízol az első évben, akkor szerintem nem zsírosodsz, ha kettőt, akkor valószínűleg több izom is, de több zsír is. Szerintem 1 év alatt ha vékony vagy 10-15 kiló lenne az ideális +.
2020. aug. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!