Szeretnék vékonyodni.dietazom is az edzés mellett de csak a kilók mennek le külső változást nem látok. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Ugyan úgy nézek ki mint amikor kb. Júniusba elkezdtem. 58kilorol indultam most 50 vagyok. Alapból nem a fogyás miatt kezdtem el hanem hogy vékonyabb legyek. De ez nem sikerült de fogyni igen. Mit tudok tenni hogy vékonyabb legyek de ne fogyjak. Nem szeretnék azért 40 kiló lenni.2020. aug. 17. 14:07
1/6 anonim válasza:
Ne higgy a szemednek. 8 kg rohadt sok, ott azért kellett valaminek változni.
Egy centi sokat segített volna. Az megmutatta volna a valóságot, hogy hány cm ment le, és honnan. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Meg mértem magam Mikor elkezdtem le is írtam egy füzetbe. Néhol van 1-fél centi mínuszba de nem igazán látni. Remélem ha tovább csinálom látható lesz😅
2020. aug. 17. 14:30
3/6 anonim válasza:
Úr Isten... 50 kiló.. 10 évesen voltam annyi..
Inkább járj edzeni és ne az legyen a cél hogy nádszál légy, hanem hogy minél több izmot szedj fel úgy, hogy közben ne fogyj!
Sok sikert. Amúgy fejlődsz, csak vissza felé! 😂😂😂💪✌🏻
4/6 anonim válasza:
Ha formasodni szalkasodni akarsz akkor edzeni kell normalisan nagyobb sulyokkal. Nem kell felni. Nem leszel "tul izmos". Ha nincs rajtad izom mitol varod a format?
5/6 A kérdező kommentje:
#3 nem vagyok nadszal mert alacsony vagyok (156cm) és amúgy ha legalább egy 15 centivrl magasabb lennék jó lenne az alakom. De igy minden a hasam ra meg a combomra megy. De mondom hogy nem akartam én 50 kiló lenni. Nem is a fogyás volt a cél hanem hogy formasodjak.
2020. aug. 17. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!