Ha egy nap megeszek fél kiló (500 gr) zabpelyhet, akkor nincs szükségem külön multivitaminra?
Figyelt kérdés
Mert azt mondják a zab tele van vitaminokkal meg rostokkal.2020. aug. 12. 22:23
1/9 anonim válasza:
Engem napi fél kiló zabpehely egész életemre a vécébe küldene, de nem vagyunk egyformák :DD
3/9 anonim válasza:
De van szükséged külön vitaminra.
Az a tele van vitaminnal maradjunk annyiban hogy általában van benne egy nevetséges mennyiségű vitamin hogy rá tudják írni hogy van benne
4/9 clint válasza:
A multivitamin komplex, az egyes élelmiszerek bizonyos vitaminokban gazdagok, a zabpehely pl úgy tudom E vitaminban...
5/9 anonim válasza:
Az amúgy rengeteg, annyit minek?
6/9 anonim válasza:
Sok a fél kg zabpehely. Van benne vitamin bár nem sok,rost viszont annál inkább. Amúgy ha csak egy kicsit is gondolkozol szerinted miért mondják hogy ne egyoldalúan táplálkozz, hanem minél változatosabban?
7/9 anonim válasza:
Ha ennyit betolsz, szeplősre fo sod a klozettet😂
8/9 A kérdező kommentje:
Változatosan táplálkozom!
Ez csak plusz. Már jóideje 4X100 gr. zabpehelylisztet tolok 4X40 gr. fehérjével.
Emellett még 4-szer eszem szilárd főtt kaját.
De megálltam a fejlődésben, ezért akarok áttérni az 500 gr-ra.
Eleinte valóban volt egy kis fosás, de már egyáltalán nincs, megszokta a szervezetem.
2020. aug. 13. 08:04
9/9 anonim válasza:
Ha annyit betolsz, akkor valami multivitaminos cukrosvizes infúzióra lesz szükséged, mert többet ki nem jössz a budiból. :DDDD
Viccen kívül, értelmetlen. Inkább változatosan táplálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!