Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vékony alkatként 1 hét alatt...

Vékony alkatként 1 hét alatt +4 kilo testsúly jónak számít?

Figyelt kérdés

Magas vékony vagyok.

Olvastam olyat hogy ez "ektomorf hizasra alkalmatlan alkat" de aztis hogy ez hülyeség.

Nade kb 1 hete 3000-3500 kalóriát eszek naponta 73-74 kilo fele voltam(184cm magas 17 éves)

Ma már 78 kilo vagyok kereken tegnap is mértem naponta többször is különböző helyeken szóval nem tévedhet a mérleg.

2020. máj. 13. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, még kezdőként is heti max 2kg.

Ha ilyen gyorsan növekedik a súlyod az nem csak izom, hanem nagyrészt zsír és víz is.

2020. máj. 13. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy nem izom hanem inkább zsír csak úgy olvastam ekkora suly növekedés nemigazán lehetséges
2020. máj. 13. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ekkore izomnövekedés nem lehetséges nattyba.
2020. máj. 13. 23:42
 4/4 anonim válasza:

Ha nem tiszta izom, akkot lehetséges igen. Én is erre hajtok most, mert lányként több zsír kéne rám. Szinten ektomorf vagyok, szálkásodni tudok, de szeretnék vastagabb lenni.

Most én is egy hete kb 500-al megemeltem a napi kalóriabevitelem hát nem könnyű nekem :D De muszáj. Jól teszed, ha mozogsz mellette, de sosem árt a zsír a mi fajtánknak :D

2020. máj. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!