Most ez komoly, hogy 10 kiló izmot hoz egy 16 hetes kúra, mig naturalban ezert eveket kell edzeni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy egy tag heti 400 dekától és 600 szusztától 13 kilót szedett fel abból 10 kiló tiszta izom maradt.2020. júl. 16. 23:41
1/11 anonim válasza:
Ha abbahagyod a koxot szép lassan lefelé fog menni és egy idő után elveszted majdnem az egészet.
Ha nem hagyod abba akkor lehet, hogy semmi bajod nem lesz, lehet, hogy 35 évesen meghalsz tőle. De legalább izmosabb voltál :D
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt tudom, de nem ez volt a kerdes.
2020. júl. 16. 23:45
3/11 A kérdező kommentje:
Azt kerdeztem, hogy valoban felszedhetett e 10 kilo tiszta izmot 14-16 het alatt egy ilyen alapnak mondhato kzrval is.
2020. júl. 16. 23:46
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg nem, de ha nagyon kezdő, akkor a közelében lehet.
Ha teljesen kezdő a legelső 16 heted alatt 5-6 kilogramm izmot fel lehet szedni naturalban is.
5/11 A kérdező kommentje:
Bocsanat, azt kihagytam, hogy mar viszonylag haladobb szintrol kezdve.
2020. júl. 16. 23:54
7/11 anonim válasza:
Fele víz ami izomnak látszik. Aztán ahogy utána naturálon edz marad az egészből 3-4 kiló.Ha full abbahagyja akkor semmi.
Pünkösdi királyság.De meg lehet csinálni néhányszor.
8/11 anonim válasza:
Ez attol fugg mit hasznalsz, de elegge irrealis 10kg izom 4honap alatt.
9/11 anonim válasza:
Bulshitt.
Nem elég,hogy koxol,hanem még azt is megtoldja egy adag hazugsággal.
Megköti a vizet,és jol felpuffaszt.
Pufi-lufi
Mondjuk messziről látszik is az ilyesmi.
10/11 anonim válasza:
Elso kura eseten talan, de nem dekasusta kombotol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!