Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Koxoláshoz mi a helyes étrend?

Koxoláshoz mi a helyes étrend?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy kollégám / német / nem a neve...😎

A következőt mondta nekem.

Ha valaki koxol akkor diétázni kell vagyis kalória deficit.

Na már most: Az emberünk azt gondolta ki, hogy a 33-as karjára húz 2 cm-t. Tehát 35-ös lesz...

A kérdésem csupán arra irányul hogy ez lehetséges? S itt most nem arra vagyok kíváncsi milyen szerrel lehet mert ez a dolog de még maga a sport is távol áll tőlem. Tehát csak az érdekelne, hogy deficitben mitől nőne?

Én azt mondtam neki annyit kell ennie mint egy disznónak...😂😂

Köszönöm ha valaki válaszol.

#Étrend, koxolás
2020. aug. 12. 20:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%
33-as kar?xddd szerintem inkabb vagj le a ropikat.
2020. aug. 12. 21:01
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi a cél. Diéta mellett is van értelme a koxnak, jó kis formát lehet vele pattintani, csak nagyon nem mindegy mit tolsz, mivel kombinálod
2020. aug. 12. 21:18
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy egy komoly kúra nem 2 centit húz karra, még kalória deficittel sem, főleg ha most kezdi
2020. aug. 12. 21:28
 4/22 A kérdező kommentje:

Természetesen nem 33 csak írnom kellett valamit a szemléltetés végett. De a lényeg nem is ez lenne. Hanem amit mondott..

Deficitben szerintem nem lehet gyarapodni, mert deficit van....

Ezt így gondoltam ki, s ezért írtam hogy bizonyságot szerezzek eme feltevésemnek! Ha valami nővekszik az a plusztól nő.... Szerintem

De köszönöm a válaszokat!

2020. aug. 12. 21:37
 5/22 anonim ***** válasza:
De bizony van az a cucc, pl a tren, 100 gramm ch val is kajak nő az izom tőle, és brutális erőt ad. Kis tesztó meg vinyó kell mellé
2020. aug. 12. 21:40
 6/22 A kérdező kommentje:

El sem hiszem....

De ezt most lefordítom neked amit írtál...

Tehát ezt értelmeztem belőle:

Pl a tren. / Mint vonat../ 100 gr szénhidráttal!

A kis tesztó .... Nem tudom mi!

Meg vinyó /vincseszter/ mellé...😂😂😂😂 De mindenesetre hihetetlen számomra!!! Köszönöm a választ, még szerencse, hogy nem fogadtam vele. Pedig nagyon biztos voltam a dolgokba!!!

2020. aug. 12. 21:54
 7/22 anonim ***** válasza:
Miért érdekel téged ez a téma ha nem is edzel? Erre pazarlod az időd? Inkább aludj haver...
2020. aug. 12. 22:00
 8/22 A kérdező kommentje:

Persze, semmi több....

Csak az a része érdekelt amit kérdeztem, de akkor lehetséges!

Megint tanultam valamit!

Jól van alszom kicsit de Te se maradj fent sokáig mert későre jár...

2020. aug. 12. 22:07
 9/22 anonim ***** válasza:
Lehet e deficitben izmosodni? Elvileg igen, szteroid meg ad anabolizmust ha anélkül lehet azzal méginkább.
2020. aug. 12. 22:41
 10/22 clint ***** válasza:
100%
Egy kúra alatt többszörösére nő a test androgén vagy tesztoszteron szintje, mint ami természetes,emiatt mindenképp izom növekedés lesz, de ilyenkor érdemes (sőt így van értelme) az átlagnál több fehérjét bevinni.
2020. aug. 13. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!