Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lenne a helyes lépés?

Mi lenne a helyes lépés?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Már évek óta kondiba jártam, de nagyon sosem változott a testem, gondolom az étel miatt, hiszen arra sosem figyeltem igazán, nem vittem be túl sok proteint. Elvoltam az én kis protein shakemmel meg amit a szüleim főztek. Na de gondolom ezért nem fejlődtem, azaz semmi értelme nem volt. Úgy érzem, hogy most jött rám egy kis felesleg, főleg a tokámra meg a hasamra. Nem vagyok dagi, de nem is vagyok hűde sovány. 64 kg vagyok. Ha lemegy ez a járvány, szerintetek mivel kezdjek? kardióval, fogyjak le egy picit, vagy így is lehetek szálkás, hogy majd súlyzóval edzek? Valamint a kajával mit kezdjek? Nem mondhatom a szüleimnek, hogy minden nap 3 kg csirkemellet kell egyek :D Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. ápr. 25. 19:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egyébként kb 178 cm-rel vagyok 64-65 kg.
2020. ápr. 25. 20:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze a fehérjéhez. A napi 3 kiló hús az ugye vicc? :D 100-120g elég lesz neked, az simán összejön házikosztból, plána ha iszol fehérjét is...

Amúgy meg nem indokolt fogyni se. Erősödj meg saját testsúlyos gyakorlatokban amennyire csak lehet és most nem arra gonodlok, hogy "csinálj 100 fekvőt", meg ilyen baromságok. De ezt hosszú lenne leírni, neten van egy csomó jó anyag, nézz rá pl. a FitnessFAQ-ra, ásd bele magad, aztán majd adja magát.

2020. ápr. 25. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdj el majd gyúrni és futni mondjuk heti 3 futás és heti 3 gyúrás. A fehérjebeviteled legyen mondjuk 150g naponta a ch-t te lődd be. Kezdj el diétázni és próbáld megtartani az izmot és ha mákod van megmarad az izom nagyja de lemegy a zsír.
2020. ápr. 25. 20:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintetek sok 64 kg 178 cm-re? Vagy túldramatizálom? Természetesen a 3kg hús csak rossz vicc volt :D
2020. ápr. 25. 20:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Meg van egy óriási problémám. Olyan édesszájú vagyok hogy ne tudjátok meg! Konkrétan kóla nélkül elvonási tüneteim vannak, volt olyan, hogy próbáltam nem enni csokit, kb a harmadik napnál muszáj voltam egy maxi kinget megennem..
2020. ápr. 25. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a hatvan pár kiló az kevéske bőven. Nem lehetsz 64 kilósan zsíros.
2020. ápr. 25. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Főleg 178 centire kevés a 64.
2020. ápr. 25. 20:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is így gondolnám, pedig nem tudom, olyan diszkonfortosan érzem magamat.. a tokám is felgyülemlik pl amikor lefelé nézek, a hasamn is úgy felgyülemlik tudjátok.. fura
2020. ápr. 25. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy te beszéled be magadnak és sokkal kritikusabban látod magad mint ami vagy. Az anorexiás nők is azt hiszik hogy rondák mert sok rajtuk a zsír azt semmi nincs rajtuk.
2020. ápr. 25. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
ÉN ugyanezzel a magassággal vagyok 81 kiló és így is vékonynak látom magam. Tömegelj bátran
2020. ápr. 25. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!