Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi lenne a helyes lépés?

Mi lenne a helyes lépés?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Már évek óta kondiba jártam, de nagyon sosem változott a testem, gondolom az étel miatt, hiszen arra sosem figyeltem igazán, nem vittem be túl sok proteint. Elvoltam az én kis protein shakemmel meg amit a szüleim főztek. Na de gondolom ezért nem fejlődtem, azaz semmi értelme nem volt. Úgy érzem, hogy most jött rám egy kis felesleg, főleg a tokámra meg a hasamra. Nem vagyok dagi, de nem is vagyok hűde sovány. 64 kg vagyok. Ha lemegy ez a járvány, szerintetek mivel kezdjek? kardióval, fogyjak le egy picit, vagy így is lehetek szálkás, hogy majd súlyzóval edzek? Valamint a kajával mit kezdjek? Nem mondhatom a szüleimnek, hogy minden nap 3 kg csirkemellet kell egyek :D Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. ápr. 25. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Deka szuszi megindít
2020. ápr. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!