Súlytartó kalóriamennyiséggel lehet izmot építeni? (nő vagyok)
Kb. fél éve életmódot váltottam és leadtam a 7-8 kiló túlsúlyom. Néha súlyzós edzéseket végeztem, de nem vittem túlzásba. Most ruhában vékonynak tűnök, de pl. mikor leülök akkor nagyon szétfolyik a combom, ha megyek, akkor eléggé megremeg a lépéseknél, formátlan vagyok vagyis szerintem skinny fat vagyok jelenleg. Hasonló vagyok most, mint ő az első képen:
Nincsenek komoly testépítő céljaim, de azért ide írtam, mert itt talán jobban értenek hozzá. Egy olyan formát szeretnék elérni, ami nem ilyen kis löttyedt, remegős, hanem egy feszes, formás testet. Nem szeretnék hatalmas combokat/feneket, én azzal is teljes mértékben elégedett lennék, ha csak látszana rajtam, hogy sportolok és egészségesen élek.
Ehhez az lenne a kérdésem, hogy súlytartó kalóriamennyiséggel (elegendő fehérjével persze) tudok-e változást elérni otthoni (vagy konditermi) súlyzós edzés mellett mondjuk 1 év alatt? Nem sietek sehova, tudom hogy úgy szokták, hogy van a tömegelős időszak, aztán azt lediétázni, de mivel tényleg nincsenek testépítő céljaim, így a súlytartásos módszer működhet? Könnyen hízós típus vagyok amúgy. Mit javasoltok?
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!