Merre tovább ilyen esetben, melyik a kisebb rossz?
Nő vagyok, szerencsére könnyen izmosodó típus. Pár év kimaradt, néhány kg feljött. Néhány hónapja elkezdtem edzeni, gyorsan reagált a testem, de!
Terhesség alatt a bőröm nem tudta lekövetni a növekedést, és ahogy lement a zsír, köldök fölött ráncos lett a hasam.
Plasztikai műtéttel se orvosolható az elhelyezkedés miatt.
Vagy hízok és simul valamennyit, vagy kockás-ràncos lesz a hasam.
Azt csináld ahogy jobban erzed magad a bőrödben, neked kell tudnod hogy milyen külsővel vagy magabiztosabb, buszkebb. Szerintem ha szép kidolgozott a hasad és látszik hogy edzel, nem zavaró az a kis ránc, főleg hogy szultel.
Abban azonban igaza van#2nek hogy nincs könnyen izmosodo no naturalban. Lehet izmos egy no de nagyon sok munka van abban, évek kitartó edzése, helyes táplálkozás. De ez 1 nőnek sem könnyű, meg férfiaknál is sokaknak nehéz, egy nőben meg még annyi tesztoszteron sincs(alapból ) tehát még lasabb, nehezkesebb az izomepites.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!