Az alábbi esetben egy kisebb laptopot (11-13") vegyek, vagy tabletet?
Sajnos a tabletem már nem mai darab (4 éves), ezért váltáson gondolkodom. A szimpatikus specifikációjú készülékek kb 60-70.000 Ft-tól indulnak, ennyit nem tudok rászánni jelenleg.
Viszont vannak ezek a kisebb laptopok/netbookok, amik ugyanúgy kicsik, könnyen hordozhatóak, mint a tabletek és 30.000 Ft körüli áron már lehet venni.
Lényegében YouTube videók nézésére, böngészésre, esetleg hébe-hóba filmek nézésére kellene egy plusz eszköz. Az androidon futó pár játékról, amivel játszom hajlandó vagyok lemondani.
Viszont szemezek 30.000 Ft körüli áron az Alcatel ONETOUCH PIXI 3-mal, de úgy gondolom az 1/8GB tárhely manapság már elég kevés.
Ebben az esetben mi lenne a legjobb választás?
Normális tabletet és notebookon sajnos ennyiért nem lehet kapni... Nekem van egy Lenovo Yoga tablet 10 hd+-om, régi, android 4 van rajta, 2 GB rammal, és viszonylag tűrhető processzorral, de semmire nem használom, mert annyira laggol és lassú hogy akkor már inkább a telefonomon intézem amit kell.
Három lehetőséged van igazából. Vagy körülnézel a használt piacon:
Vagy ennyiért tudnál venni viszonylag nagy képernyős használható telefont, ha esetleg a telefonvásárlás is esedékes volna, és akkor amíg gyűl egy kicsi pénz, azzal túlvészeled a dolgokat.
Vagy gyűjtesz még pénzt. Ha 70.000 forintot rá tudnál áldozni, annyiért vehetnél normális laptopot/tabletet, viszont szerintem pazarlás ennyit rákölteni arra a teljesítményre, amit kapsz cserében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!