A Teremben lehet csajozni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy
Bemegyek
Odamegyek a fekpadhoz
Aki ottvan azt elküldöm a jó büdös picsába
Elkezdek melegíteni a súllyal amivel dolgozott
Szettek között meg odamegyek a jobb nőkhez (persze felváltva) aztán lesz ami lesz. Szerintem csak fel tudnék szedni egy párat
Nektek volt már hasonló sikeretek?
Ha igen osszátok meg a komment szekcióban
2020. aug. 1. 12:23
11/12 anonim válasza:
Remélem te sem hiszed el, hogy értelmes, segítő vagy vicces, vagy bármilyen mód pozitív amit csinálsz.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát építi a közösséget...
Én a helyetekben örülnék hogy valaki legalább próbálja megosztani a tapasztalatait aki ért hozzá
Ráadásul a csajozás elég kényes téma, sokaknak nehezen megy, hát én segítek......
Én se lennék mérges, ha valaki meg akarná osztani velem a tapasztalatait valami olyan témában amihez én nem értek.....
2020. aug. 1. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!