Tudom hogy hülye kérdés, de valaki jár pont abba a terembe ahogy Dancsó Péter?
Figyelt kérdés
Tudom hogy eddz, nem az érdekel hogy hol, csak hogy aki látta mennyire eddz keményen? Fizikumán annyira nem látszik, de azt mondja hogy edz.2020. júl. 12. 10:59
1/10 anonim válasza:
Most komolyan mit számít neked, hogy egy youtube videós aki nem fitnessel foglalkozik mennyire keményen edz?
2/10 anonim válasza:
Azért elég kemény csavonak tűnik, van ott izom.
5/10 anonim válasza:
😂😂😂 Igen én 20 kiló vagyok vaságyastól😅 csak 25 éve járok mulatni a kondiba😁
6/10 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, van rajta annyi izom, amennyi a mai világban való boldoguláshoz elég.
Az meg hogy te a 80s old school badibilding felfogasoddal mit csinálsz, sokakat nem érdekel.
7/10 anonim válasza:
Számolni sem tudsz butuska😂 néha agyra is kellene gyúrni
8/10 anonim válasza:
Neked meg elvégezni a 8 általánost és akkor talán tudnád értelmezni, amit írtam.
9/10 anonim válasza:
Nagy az arc öcsi, nem tudom mire
10/10 anonim válasza:
Engem is érdekelni, hol van rajta izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!