Kondi terembe ki nevetnek vékony szemüveges férfiként engem?
Nyugi senki nem fog lenézni,aki meg igen annak hidd el nagyobb baj van a fejébe,de az olyannal nem is kell foglalkozni.
Meg azért se parázz,mert amint bemész meglátod majd mennyi a kezdő,az aki csak hobbiból,kikapcsolódásként megy terembe,és látni fogod,hogy sokkal több a vékony meg a kövér mint a jó fizikumú szóval nem te leszel az egyetlen.
Olvasgass utána a dolgoknak,nyugodtan kérj segítséget addig is,aztán ha elkezdted a terembe járást be is gyakorlod a dolgokat és valószínűleg tetszeni fog a dolog.
Meg amit előttem is írtak,ha nem szánalmas,komplexusokkal küzdő,ordít a jbl ből a zene meg fél percenként 3 instakép megy akkor nem is fognak veled foglalkozni,max ha valamit nagyon rosszul csinálsz és látszik,hogy kell a segítség (sok a jó tapasztalat szerencsére).
Tehát ne stresszelj rá,próbáld ki tetszik-e aztán meglátod a folytatást,hajrá!
Nem fognak kinézni. Fejlődni mész le, emiatt pedig értelmes ember nem fog bántani. A hülyékkel meg nem érdemes foglalkozni.
Sok a segítőkész ember is. Én több olyannal találkoztam, mint negatívval.
Bátran vágj bele. Esetleg kezdetben edzővel. Segít is megtanulni a helyes kivitelezést és nem fogod magad elveszettnek se érezni mikor még minden új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!