Lányok! Szeretnék kondizni de szemüveges vagyok! Köztetek van aki szemüvegben gyúr? Hányas a szemetek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 06:14
1/9 anonim válasza:
En szemuveges vagyok, de edzes alatt nem hordom mert ha megizzadok lecsuszik.
Es van asszonyom tobb mint 2 eve
2/9 anonim válasza:
Le venném edzés idejére/ kontaktlencse
5/9 anonim válasza:
Nem vagyok lany, de lattam tobb not is szemuvegben edzeni. Esetleg gyakorlat kozben amikor tudod, hogy leeshetne, leveszed, vagy lencset raksz.
6/9 anonim válasza:
Én mindig szemüvegben edzek. Néha zavar, de nélküle nem látok és szédülök, lencsét meg nem tennék a szemembe. Nem ideális helyzet, de ki lehet bírni. Fekvenyomást, guggolást, lehúzást stb. mindent szemüvegben csinálok.
7/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne szemüvegben kondizni? Ez nem box,hogy beverjék az arcod.
8/9 Kóbor Macska válasza:
Szoktam neha hordani, amikor nincs kedvem szarozni a lencsevel, vagy faradt a szemem. Zavar, ha csuszkal, igy egy ido utan megunom es bevagom az oltozoszekrenyembe 😀 Masfeles mindket szemem.
9/9 anonim válasza:
Eleinte én is szemüvegben edzettem, de zavart, így most edzős napokon kontaktlencsét hordok inkább. Ettől függetlenül nálunk vannak többen is lányok-fiúk, akik szemüvegben edzenek. (-1-es mindkét szemem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!