Titeket is zavar ha a teremben üvöltős zene megy?
Engem motivál, de csak ha valami erőteljes zene.
Érdekes ez a vén f*szozás, nálunk mindig az idősebbek, akik valami komolyabb zenét tetetnek be a pultossal, pl. Rammstein, Iron Maiden, Sabaton stb. a fiatalok meg ilyen monotonabb, rappes/elektro zenéket, amire szerintem csak tekerni, meg lépcsőzni lehet, nem nagyokat edzeni, bár 5-10 perc, és ezt is megszokja az ember.
Mi az üvöltös zene ? Ha a metalra gondolsz akkor én örülnék neki. Ahova en jarok mindig random remixek mennek. Es szerintem ezekre nem lehet edzeni. Bar nállam mindig van füles és meatalt es rockot hallgatok. Szerintem ezekre lehet edzeni. Nem a pop slagerekre és tarsaikra mert semmi motivalló sincs bennuk. Bar kinek mi...
19/F
Én gyűlölöm amikor full hangerőn üvölt a kalapálós-szeletelős tüc-tüc. Még a saját fülessel se lehet elnyomni.
Pedig sajnos a legtöbb teremben ez van.
Az ilyen szar kangoo edzésre való nem súlyzózáshoz.
Szóljon valami, de halkan.
Ha azt is meg kell mondani, hogy mi akkor rock inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!