Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen esélyeim lennének...

Milyen esélyeim lennének erőemelése?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 80kg. Csak hobbiból edzek, pontosan 3 éve kezdtem. Mostani eredményeim: Fekvenyomás 122.5kg Guggolás 160kg Felhúzás 190kg (Mostanában nem is nagyon csináltam felhúzást, de ha ráfeküdnék biztos hamar felmenne 200 fölé). Nem is gondolkodtam ezen addig, még rájöttem hogy én csak 16 éves vagyok, és milyen ritka ekkora erő ebben a korban. Érdemesebb ezt a sportot komolyabban venni, és nem csak hobbiból edzeni hanem versenyszerűleg?
2020. júl. 30. 01:21
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Nem rosszak az eredményeid 80 kilósan de legalább 100 kilóra vagy affölé kéne felmenned izomban, hogy erősember versenyeken indulj
2020. júl. 30. 02:06
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Ezt 70 kilósan is hoztam, de nyilván fejleszthető minden, valószínűleg nem leszel te sem világbajnok de lehetnek eredményeid
2020. júl. 30. 07:48
 3/6 anonim ***** válasza:
94%
#1 Hogy jon ide az erosember verseny? Eroemelest irt.
2020. júl. 30. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

3

Bocsánat elnéztem de végül is tökmindegy, erősport mind a kettő

2020. júl. 30. 11:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha nem értesz valamihez akkor nem kéne válaszolni a kérdésre utolsó. Nem, nem mindegy mert erőemelésbe vannak súlycsoportok ezért nem kell 100kg-ig felmenni ahogy írtad, és attól hogy erősport mind a kettő nem sok a hasonlóság.
2020. júl. 30. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
56%
Mittudomén? Ezekbe a kérdésekbe nekem mindig az a fura, hogy előbb megvan az erő és az eredmény, 80 kg-s kölyökként is a 200 kg-s felhúzásról úgy írsz, mintha az csak egy kis edzés kérdése lenne, mint ahogy egyáltalán egy tudás vagy egy gondolat összeállna. Mégis hogy találtad ki 13 évesen magadnak ezt a sportot, azóta csinálod? Ki programoz neked? Ki tanított meg a helyes kivitelezésre? Valahogy úgy érzem neten nagyon könnyű leírni, hogy 150 kg-t nyomok fekve és hasonlók, de a 3/4 ennek a felét se tudná kinyomni - persze lehet te a másik kategóriába tartozol, sőt nekem úgy is tűnik, de azért gondoltam megjegyzem, hogy ezek a kérdések nagyon zavarosak és úgy ámblokk semmi értelmük. Most szerinted leírsz 2 mondatot és mi majd megtudjuk ítélni, hogy mekkora a benned lévő genetikai potenciál? Ahhoz minimum látni kéne edzésmennyiségben és minőségben mit fektettél bele, milyen a technikád, kajád, pihenésed, életviteled, és még akkor se tudjuk milyen ívet tud leírni a fejlődésed, lehet egy korán érő típus vagy, de előre senkinél se lát, senki semmit. Dehogyis és ezt szerintem te is jól tudod, csak jól esik kicsit fényezni az egód, egy olyan oldalon, ahol azt se tudjuk ki vagy :D. Igen, nagyon erős vagy, ha ezek valós számok, most örülsz? :D De ha belekezdesz az élsportba, ott tökmindegy, hogy tehetséges vagy, mert mindenki az, és általában lesznek jobbak, úgyhogy te a feledés szürke ködös homályába veszel. De legalább ez a kérdés itt marad, ahol megtudtuk milyen erős vagy, most már csak az hiányzik, hogy tudjuk kicsoda pontosan aki ilyen erős :D. (pld. vannak olyan 80 kg-s emberek, itthon is van egy, aki 350 kg-t húz. ahhoz képest ki lesz kiváncsi a te 270 kg-s felhúzásodra?)
2020. nov. 8. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!