Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon gyenge lennék?

Nagyon gyenge lennék?

Figyelt kérdés

Nincs adottságom az erőemeléshez, ugye?

16 éves fiú vagyok.

KB 7 hónapja eddzek.

Eleinte "testépítősen", alapgyakorlatokra fókuszálva. Most kB. 2 hete "erőemelősen", mert megtetszett.

1 ismétléses maxaim:

Guggolás 90kg

Fekvenyomás 62.5kg

Felhúzás 117.5kg

Nagyon gyengék szerintem, ugyanis 106 kg vagyok. 2 hónapja diétázom, azóta - 11kg.

Az izomformáim, vállöv, bicepsz stb. Nem rosszak.

Érdemes lenne elfelejtsem az erőemelést?

2020. júl. 7. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Elhízott lehetsz ha 106kg vagy ezért szerintem ne mérd a tömegedhez az erődet. Nem értek hozzá annyira szerintem ez kevés ahhoz, hogy ezt kijelentsük beszélj személyesen hozzáértővel!
2020. júl. 7. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Idő kell ahhoz, hogy erős legyél
2020. júl. 7. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Majd alakul az, ennyi idő alatt ne várj csodát
2020. júl. 8. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jók az izom formáid miért nem mész el testépítés felé? Bár lehet elfogult vagy magaddal, beszélj profi felkészítő edzővel hogy lát e benned potenciált, meg van e a genetikai adottságod hozzá. Ha inkább erő emelés érdekel akkor is konzultálj hozzáértő edzővel mielőtt gőzerővel rakoncentralnal...
2020. júl. 8. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
János! Te vagy az? Amúgy felesleges 7 hónap edzés után maxolgatnod. A formák egy vicc lehet. Nem azért mert szar lennél, hanem mert olyan erőemelők akik több, mint 10 éve edzenek is javítgatják a technikájukat. Szerintem mindenképp konzultálj egy erőemelő egyesülettel vagy személyi edzővel akik tanítgatnak pár hónapig, majd folytathatod egyedül is
2020. júl. 11. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Illetve ilyen hozzáállással ne is várj sokat, adottságokra, genetikára támaszkodni xddd
2020. júl. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!