Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Combfeszítőre elég heti 6...

Combfeszítőre elég heti 6 sorozat heavy guggolá?

Figyelt kérdés
Heti 2x nyomok 3x5-t erő most nagyon jön, a lábam meg jobban fejlett mint a felsőtest szóval azért nem is akarok más gyakorlatot csinálni rá. Nem, nem kezdő vagyok, 170kg-ba megy a 3x5 jelenleg.
2020. júl. 28. 12:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Guggolás* elnézést
2020. júl. 28. 12:31
 2/6 Pawel166 ***** válasza:
Heti 3 sorozat felhúzást azért hozzáadnék, de guggolnod ennél többet nem kell, ha ezzel is fejlődsz
2020. júl. 28. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ. Ha megvan a tónus és szépen elválnak a vaskos izmok egymástól akkor kitörnék levezetés gyanánt, mondjuk két hosszabb sétát az erődhöz viszonyítva kb 70 kilóval a nyakamban.

Ha nincs olyan izoláltság akkor lábfeszítés. Tom Platz stílusban. Had égjen

2020. júl. 28. 13:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Megy heti 6 sorozat merevlábas felhúzás mellette, de az nyílván nem combfeszítő hanem hajlító
2020. júl. 28. 13:49
 5/6 Pawel166 ***** válasza:

Én a merevlábast lecserélném rendes felhúzásra. Igaz, hogy az egy kicsit feszítőre is megy, de az egy nagyon hasznos gyakorlat, ami megmozgatja a teljes hátsó láncot.

Ha testépítés a cél nem kell olyan bitang nagy súlyokkal csinálni, persze legyen akkora, hogy kihívást jelentsen.

2020. júl. 28. 13:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Ahány ember annyi féle variáció. Én imádnám a sima felhúzást de nem vagyok eléggé mobilis hozzá, sokszor lesérültem már az évek során benne, ezért inkább hanyagolom, megteszi ez a merevlábas is, bár az tény hogy tényleg jó lenne a sima felhúzást csinálni.
2020. júl. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!