Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nem vagyok nagyétkű akkor...

Ha nem vagyok nagyétkű akkor a testépítés, erőemelés nem az én sportom?

Figyelt kérdés

A tömegeléshez iprai mennyiségben kell enni. Aki sikeres ebben a sportban az megeszik napi 3-4000 kcal-t is. Vagy még többet. Én 2500 kcal-tól már kidurranok. És ez is zsíros kajákból, plusz csalókajából van meg.

Ha nem eszek meg 4000 kcalt, akkor edzhetek akármilyen keményen, semmit sem fog érni.

Évek óta nem jött rám semmi tömeg. Erősödni erősödtem, de ezzel a testsúllyal már elérem a korlátaimat.

2020. júl. 27. 23:26
1 2
 11/13 Pawel166 ***** válasza:
Ráadásul Coan olyan ruhában húzta fel, ami a mai szabályok szerint RAW lenne.
2020. júl. 28. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék arra, hogy Ed Coan a 168-as magasságával meg a 100 kilójával fel tudná e emelni a 2.05 magas meg 188kg-os Björnssont, mert aligha hiszem

Offolom magam a témában mert értelmetlen is vitatkozni ezen az egészen

Ha a százkilós törpék ugyanolyan erősek lennének mint a magasak és húsosak akkor a Sport TV-n például miért csak kétszekrényeket mutogatnak állandóan a versenyeken és hol vannak ezekről a versenyekről a törpék?

2020. júl. 28. 13:55
 13/13 Pawel166 ***** válasza:
A Sport TV-n Fekete Laci műsora megy, aki feleannyira se erős, mint Coan :DD
2020. júl. 28. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!