Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túledzés lehet?

Túledzés lehet?

Figyelt kérdés

Folyamatosan fáradt vagyok, és kb ennyi. ALig van erőm kikelni az ágyból, ami 2 dologtól lehet.

Elkezdtem egy felhúzó programot, ami elég intenzív.

Este 2-3 körül sikerül elaludnom.

A program úgy néz ki hogy 1. gyakorlat felhúzás 3x5 aztán valamelyik nap 3x3, majd néha tesztként 3 ismétléses max, és a 3 ismétléses max után 2x 5. Kb mindig bukásig jutok el. És még néha be szoktam iktatni egy 5 sorozat bukásig szettet. 2. gyakorlat sumo rack pulls, 4x5. 3. gyakorlat húzódzkodás 4x8. 4. gyakorlat, mellhez húzás 4x12. 5. gyakorlat evezés gépen/kábeles evezés nemtudom hogy hívják bocs, 4x10. 6. gyakrolat bicepsz hajlítás állva 4x10. 7. gyakorlat oldalemelés 3x15.

Este sajnos 2-3 körül sikerül elaludnom, de ez a rossz ágy miatt van, nemsokára megérkezik az új, és nomrális lesz minden. Mivel későn alszok, kb 10-11 körül kelek sajnos, de a 7-8 óra alvás így is megvan.

2020. jún. 28. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Kiegészítőkből vegyél vissza kicsit, új ágy, meg a kajára figyelj.

Gondolom heti többször megy a felhúzás és ez elég sokat kivesz az emberből.

Ha ezek után is rohadt fáradt vagy akkor vegyél ki egy edzést a hétből.

2020. jún. 28. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem értem a programod.Ez olyan se füle se farka hátgyakorlatok,felhúzás orrvérzesig.

Se lab,se mell,se állvanyomás..

Ennyi hátgyakorlat után+bukasig felhúzás..

Ennek mi ertelme?

Ja,amúgy túledzetted magad,ezt ne is erőltesd tovább,mert semmi ertelme.

2020. jún. 29. 08:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez csak a pull nap. Nyilván van mellette toló, illetve lábnap is.
2020. jún. 29. 08:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor meg pláne sok!!

Egy hét szünet!

De ha nagyon viszket ott hátul,akkor:

Volumen felere lemesz,es a súlymennyiseg 20% át lekapod.Mindenből!!

1hetig minimum.

Ez a 20% kevesebb súly az erődből nem fog jelentősen visszavenni,mintha megtartanad a volument,es jelentősebben csökentened a tárcsakat a rúdon.

A masodik heten hozzaadsz 1 sorozatot az izomcsoportokhoz.Hetente növeled a volument+1,2sorozattal.

2020. jún. 29. 08:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor a rossz ágy szerintetek ki van zárva? Elég rosszul alszok, viszont edzésre általában össze tudom szedni magam, nem összeesésig szoktam edzeni.
2020. jún. 29. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!