Túledzés lehet?
Folyamatosan fáradt vagyok, és kb ennyi. ALig van erőm kikelni az ágyból, ami 2 dologtól lehet.
Elkezdtem egy felhúzó programot, ami elég intenzív.
Este 2-3 körül sikerül elaludnom.
A program úgy néz ki hogy 1. gyakorlat felhúzás 3x5 aztán valamelyik nap 3x3, majd néha tesztként 3 ismétléses max, és a 3 ismétléses max után 2x 5. Kb mindig bukásig jutok el. És még néha be szoktam iktatni egy 5 sorozat bukásig szettet. 2. gyakorlat sumo rack pulls, 4x5. 3. gyakorlat húzódzkodás 4x8. 4. gyakorlat, mellhez húzás 4x12. 5. gyakorlat evezés gépen/kábeles evezés nemtudom hogy hívják bocs, 4x10. 6. gyakrolat bicepsz hajlítás állva 4x10. 7. gyakorlat oldalemelés 3x15.
Este sajnos 2-3 körül sikerül elaludnom, de ez a rossz ágy miatt van, nemsokára megérkezik az új, és nomrális lesz minden. Mivel későn alszok, kb 10-11 körül kelek sajnos, de a 7-8 óra alvás így is megvan.
Kiegészítőkből vegyél vissza kicsit, új ágy, meg a kajára figyelj.
Gondolom heti többször megy a felhúzás és ez elég sokat kivesz az emberből.
Ha ezek után is rohadt fáradt vagy akkor vegyél ki egy edzést a hétből.
Nem értem a programod.Ez olyan se füle se farka hátgyakorlatok,felhúzás orrvérzesig.
Se lab,se mell,se állvanyomás..
Ennyi hátgyakorlat után+bukasig felhúzás..
Ennek mi ertelme?
Ja,amúgy túledzetted magad,ezt ne is erőltesd tovább,mert semmi ertelme.
Akkor meg pláne sok!!
Egy hét szünet!
De ha nagyon viszket ott hátul,akkor:
Volumen felere lemesz,es a súlymennyiseg 20% át lekapod.Mindenből!!
1hetig minimum.
Ez a 20% kevesebb súly az erődből nem fog jelentősen visszavenni,mintha megtartanad a volument,es jelentősebben csökentened a tárcsakat a rúdon.
A masodik heten hozzaadsz 1 sorozatot az izomcsoportokhoz.Hetente növeled a volument+1,2sorozattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!