Milyen fehérjés kajákat tudtok a húsokon kívül?
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy a húsokat frissen megeszem, de a délelőtt megsütöttet nap végére nem. Tudtok olyan fehérjedús, sütésmentes kajákat, amiket tudnék enni?
Plusz tudtok olyat, amit munkában ehetnék? Felvágottat szoktam enni, de gondolom nem ez a legnyerőbb.
2020. júl. 22. 01:08
1/5 anonim válasza:
Hát pl tojás, abban van, csak azzal vigyázz, mert könnyen megromolhat. Meg igazából gondolom azt nem fogsz enniy de a rovarokban is sok van, meg a hernyókban.
3/5 anonim válasza:
Most kezdtem el pont vegán/vegetáriánus alternatívákat nézni, mert nem esik jól mindennap 400g húst és 200g hal evése.
Pl.: Már csináltam főt lengyét leveskockával és borsal + főtt karfiol, répa plusz chia mag és ezt szója szósszal ízesítettem és kicsit összesütöttem serpenyőben egy kicsi fizen.
4/5 anonim válasza:
Sajtok, csirkemellsonka, magvak, fehérje belesütve zablisztből készült süteménybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!