Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérjés kajákat...

Milyen fehérjés kajákat tudtok a húsokon kívül?

Figyelt kérdés

Az a probléma, hogy a húsokat frissen megeszem, de a délelőtt megsütöttet nap végére nem. Tudtok olyan fehérjedús, sütésmentes kajákat, amiket tudnék enni?

Plusz tudtok olyat, amit munkában ehetnék? Felvágottat szoktam enni, de gondolom nem ez a legnyerőbb.

2020. júl. 22. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Hát pl tojás, abban van, csak azzal vigyázz, mert könnyen megromolhat. Meg igazából gondolom azt nem fogsz enniy de a rovarokban is sok van, meg a hernyókban.
2020. júl. 22. 01:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajt, túró
2020. júl. 22. 03:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most kezdtem el pont vegán/vegetáriánus alternatívákat nézni, mert nem esik jól mindennap 400g húst és 200g hal evése.

Pl.: Már csináltam főt lengyét leveskockával és borsal + főtt karfiol, répa plusz chia mag és ezt szója szósszal ízesítettem és kicsit összesütöttem serpenyőben egy kicsi fizen.

2020. júl. 22. 08:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajtok, csirkemellsonka, magvak, fehérje belesütve zablisztből készült süteménybe
2020. júl. 22. 09:57
 5/5 MadSeal ***** válasza:
100%
Hüvelyesek
2020. júl. 22. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!