Miért kokszosoznak le mindenkit akinek az átalgnál jobb, vagy kiemelkedő genetikája van?
Ráadásul köztudott tény hogy az izmonak kell a fehérje, tehát LEGALÁBB 1,5 g/tskg fehérjét kell fogyasztani ahhoz hogy valaki izmosodjon. Te lehet hogy azért híztál, mivel az első pár hónapban az izom úgyis nőni fog egy kicsit, ha szarul kajálsz, mivel súlyzós edzést még nem kapott a tested előtte. De mint írtam utána kéne nézned jó sok dolognak.
De írtad hogy vesztek vegyszeres ételeket is. Akkor a te tudományod szerint már te sem vagy naturál nem? Hisz az sem természetes. A fizika/biológia törvényeit nem fogod megváltoztatni azzal mert azt mondod hogy szerinted úgy van, mert az nem lesz úgy sohasem.
Jó,hogy megtermelsz mindent.Azért ugye az érthető,hogy a hetediken nem fogok krumplit,meg kukoricát vetni.
És még sokan vannak így vele.
Nem érdekes egyébként,csak azért írtam a technológiai részt,mert úgy gondoltam,hogy az is lehetne akár egy natur,kontra mű hasonlat.
De ne ragadjunk be ebbe.
A testsúlyodhoz mérve van egy fehérjeszükségleted.Neked 76x1,6 gr fehérjére van szükséged naponta.A források,a tanulmányok ezt 1,6-2gr ra teszik.Tehát nagyjából ennyi kell.
Ha izmosodtál ,akkor nyilván elegendő fehérjét vittél be.Ugyanis aminosavak nélkül nincs izom.Hogy te ezt a gombából,babból,vagy kaviárból nyerted,az lényegtelen az izom számára.
Én 103kg vagyok,és nekem nagyon sok gombát ,húst kéne ennem.Eszek is.Viszont nem zabálhatok állandóan.A gyomornak az baromi megterhelő ám,ha te nap mint nap megeszel fél kiló húst és akkor még a szénhidrátokról nem is beszéltem semmit.
Itt jön be az általad mesterségesnek,vagy mittomén minek nevezett tejsavó,ami gyakorlatilag tejből kivont anyag.
Nem kémiailag ,vegyileg szintetikus,hanem tejsavó.Mint amikor a tejből pldául sajtot csinálnak.Az sem vegyi anyag.Csak egy technilógiai eljárás során tejethasználnak fel.
Na mindegy,nem akarlak győzködni.Nem szeretek állandóan teli hassal mászkálni,ezért kiegészítőként használok fehérjét,és vitaminokat.Mert nyilván nem fogok megenni napi fél kiló narancsot sem,hogy fedezzem a c vitaminszükségletemet,és a b vitaminomat sem félkiló csicseriborsóból nyerem,és így tovább az összes vitaminnal,ásványi anyaggal.Ez nem azt jelenti persze,hogy nem eszem ezeket,vagy hogy csak tablettákat nyelek.
Alapvető szabály,hogy az étrend fő gerince,java része táplálék.
Husok,zöldségek. Ezt kipótolva,ha kell,ha hiány van táplálékkiegészítőkkel.
Ha nem kell,akkor értelemszerűen nem használod.
A fehérjeportól nem nőnek nagyobb,különb izmok,csak a fehérjebevitel elégséges mennyisége a lényeg.
Van igen,hogy túl kevés a fehérje.A jelenség olyan mint pld a házépítés.Malter(szénhidrát)+tégla(fehérje)Elfogyott a tégla.Nem fog menni a fal felfelé,hanem ott megáll,és évekig ott fog állni..Hiába kenegeted a maltert bővebben,semmi se lesz,csak lefolyik,mint ahogy te is előbb utóbb lefolysz a székről,mert csak szénhidrátbol nem lesz izom,csak nehezebb,dagadtabb leszel.Mint ahogy fal sem emelkedik csak a malterból.
Nincs miből építkezni.
"nem vagyok naturál, mert nem vagyok testépítő" Ennek se füle se farka.
Azt értsd meg hogy nincs olyan hogy valaki félig naturál, vagy 5%-ban, ez bullshit. Naturál az, aki nem használt soha teljesítményfokozó, illegális hormonkészítményeket. Magyarul szteroidokat/gyógyszereket. Értelemszerűen aki nem naturál az használt már hormonkészítményeket, belenyúlt a hormonháztartásába, hogy mégtöbb izmot magára pakoljon. A naturál a testépítés világában ezt jelenti. Az hogy a google kidobja hogy angolra fordítva természetes, az nem azt jelenti ebben az esetben amit te írsz. Ezt értsd meg, mert ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!