Miért kokszosoznak le mindenkit akinek az átalgnál jobb, vagy kiemelkedő genetikája van?
"Csak akkor nem naturál valaki ha már szúr valamit."
Hát akkor így egész könnyű lehet. Én úgy gondolom, hogy nem egy fal választja el egymástól a naturált és a nem naturált, hogyha már szúrja is magát, akkor onnantól nem naturál, de élhet fehérjéken és tablettás vitaminokon, az teljesen naturálnak számít. Számomra aki az, az, törekszik a természetes eredetű élelmiszerek fogyasztására, 95%-ban ez megoldható, 100%-ban nem feltétlenül. Az emberek nagy részénél inkább fordított az arány. Nem csak testépítőkről beszélek nyilván.
"Igen erre írtam, hogy te is és minden létező ember evett már tartósítószeres ételt, szóval nem létezik natural ember a te definíciód szerint. De ezen átsiklottál."
Nem siklottam át ezen. Igen, a boltban kapható élelmiszerek nagy része nem természetes, de aki akar, az odafigyel. Azért nem mindegy, hogy 5% a mesterséges az étrendnek, vagy fordítva.
Nagyon fogalmi zavarban vagy, nincs olyan, hogy kicsit natural, vagy kicsit nem natural. Amiről te beszélsz semmi köze a testépítéshez. A naturalság kizárólag arról szól, hogy használsz-e olyan szereket amik természetellenesen megváltoztatják a hormonháztartásodat. Ezek gyógyszerek.
Te itt a kemikália mentes étkezésről beszélsz, ami teljesen oké, cél, hogy minél kevesebbet vigyünk be belőlük, de ennek semmi köze egy testépítő naturalságához. Uh mellesleg minden lélegzetvételeddel olyan levegőt szívsz amiben vegyszer található.
Nincs olyan fogalom hogy természettudományi természetesség :))
"Ennyi erővel én azt is naturálnak nevezném, aki szúrja magát. Pl tesztoszteron szteroiddal, hiszen az emberi szervezet magától is termeli a tesztoszteront. "
De komolyan miért kell ekkora hülyeséget írni? A fehérje egy makró tápanyag, ha abból többet viszel be, mint kéne, akkor zsírrá raktározódik, semmi más nem történik, ha túl sok szénhidrátot vagy zsírt viszel be ezek szerint nem vagy natural? Nem túl "természetes" elhízni...a tesztoszteron egy hormon, abból nem azt a heti 50-70mg viszik be , hanem az 5xösét, 10xesét, vagy 20xosát, és felborítja az egész hormonháztartást, amíg 2x fehérjétől nem leszel izmosabb, 2x tesztoszterontól jóval, 20x annyitól meg nézz mr olympiát.
Számodra nem az,de másoknak az.Az,hogy a te rendszered hogy alakul,az kb a 99%ot nem érdekli.
A ház,amiben laksz tele van nem természetes anyagokkal,holott lehetne pld nádtetős házad,a kútból húznád a vizet,elmennél vadászni,(mert a bolti cucc ugye mind kezelt árú ,tele tartósítóval,és szinezékekkel,töltőanyagokkal) ,és egy bivallyal térnél haza,amiből vacsorát sütsz a magad által összegyűjtött rőzsén.De gyufát se használj,hanem csihold a tüzet,telefont,amin írsz, meg végképp ne,hisz az már a mesterséges anyagok netovábbja,a csúcs.És még sorolhatnám.
Szval én csak ezen a fura ellentmodáson akadok ki,amikor a greenpeace emberei ott pöfögnek egy dizelmotorcsónakkal a tanker mellett,tiltakozva a vizek szenyezése miatt.Aki A t mond,mondjon B t is.
Nem szelektálva a tetsző,és nem tetsző dolgok között.
Mondom, nem szerintem, vagy szerinted van. Tudomány. Tények vannak, nem vélemények.
Ezt egyáltalán nem értem hogy jön ide. De mindegy, eltértünk a témától azt hiszem megbeszéltük.
Jaj, miért kevered ide a technológia dolgait? Az egy kicsit más, ha használok okosteledont, vagy teszem azt műanyag edénybe tárolom az ételemet. Kicsit más, mint ha közvetlenül a szervezetembe viszem be a cuccot "étel" formájában. Amit eszel azzá leszel, de ha műanyagba vagy fa tálba tároltam, nem oszt, nem szoroz a minőség szempontjából.
Sejtettem, hogy nem kerül ki a kérdés, a kérdező megkérdezte, hogy miket fogyasztok. Nos a zöldségeket magunknak termeljük meg, a gyömölcsöket is. Olyan 90%-ban. Olyan gyümölcsoket, zöldségeket szoktam vásárolni, amik itt nem termeszthetők, pl avokádó, mangó. Amit lehet megtermelek, hagyma, fokhagyma, burgonya, kukorica, bab, sárgarépa, paradicsom stb. De meg kell venni, amit muszáj megvenni, hiába vegyszeres. Húst nem fogyasztok, tejtermékből csak sajtot és vajat, a tojást meg házit veszek. Legtöbbször nyers zöldségeket eszek, tojást, rizst, párolt zöldbabot hozzá pl vagy gombát. Kókuszolajjal sütök. Nos több, mint egy éve edzek és tudok ilyen étrenddel izmosodni. 160g-nak szerintem a harmada sincsen a fehérjebevitelem. 76 kg vagyok, 69-70-ről híztam azóta leginkább izom formájában. Mondtad, hogy ha túl sok a fehérjebevitel, akkor zsírrá alakul. Ha túl kevés? Van-e egyáltalán olyan, hogy túl kevés? Ezzel csak azt akartam mondani, hogy sokszor látom, hogy tőlem vékonyabb férfiak isszák, nem gondolom, hogy olyanoknak, akik fogyasztanak húst, nagy szükségük van rá. Okoskodni nem akarok, de hogyan lehetséges, hogy én így tudok izmosodni? Sőt vannak vegán naturál testépítők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!